2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت متوجه نمیشم من رشتم تربیت بدنیهمنظورت اینه عملی چه درسایی داریمچون تا فعلا درسای عملیم همش تخ ...

منظورم اینه که رشته های دانشگاهی همشون که دارنش خیلی تو ازمون عملی استادا سخت گیری می کنن یا نه؟

منظورم اینه که رشته های دانشگاهی همشون که دارنش خیلی تو ازمون عملی استادا سخت گیری می کنن یا نه؟

زیاد نه بچهای رشته های دیگه که میدیدم درس تربیت بدنی دارن فقط میومدن ورزش میکردن اخرشم امتحانش اینطوری بود که باید ده دور میزدی دور زمین که زمان میگرفت طبق زمان نمره میداد بعد میگفت توی یه دقیقه دراز نشست بزن  اینطوری ولی خب توضیحاتی که میده درمورد ورزش اینا سعی کن بنویسی یا یادت بمونه که اگه یهو پرسید بلد باشی

زیاد نه بچهای رشته های دیگه که میدیدم درس تربیت بدنی دارن فقط میومدن ورزش میکردن اخرشم امتحانش اینطو ...

پس از دانشجوهای رشته های دیگه ازمون والیبال عملی نمیگیرن‌؟