پشمای_لیزرنشده مدیر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1023 عنوان نامزد جدید اکسم 🥴2️⃣ببخشیدددد بیاد عکس لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 4323 بازدید | 200 پست نظرتونو بگید ببخشید تاپیک قبل انتم رفت الان میزارمباورتون میشه بعد از این همه مدت رفت با این؟؟؟؟مگ من چی کم داشتم؟؟با این دختره شبی غورباغه اس اخه ای خدا خبر اکسم بیا رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین 1404/06/27 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1023 من فقط میخواستم ناراحت نشی 😑😂 وگرنه خیلی زیباییخوشحالم که واقعا اکسی در کار نبود ، من خودم طعم اون ... الهی عزیزم🥲🥲میدونم متوجه شدم قربونت بشمگوه خوردن رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22553 ورمههههه ورمممممم خیلی وقته نخوابیده شاید باز عملش کردم بیخیال خوبی خراب میشه دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1023 بیخیال خوبی خراب میشه ن تو ذوق میزنه رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین