2777
2789
عنوان

یعنی علائم پریودیه یا🤕

126 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من یکهفته قبل پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم ۵ ۶ روز گذشته و نزدیک پریودیمه علائم پریودیو داریم ولی هنوز نشدم..شکمم درد میکنه صدا میده دلپیچه دارم،قبلا موقع پریودی اصلا درد واینچیزا رو نداشتم ولی بگم سه چهارتا هم ال دی خوردم که گفتن به موقع نخوردی و تاثیری روی پیشگیری نداره😪یه پسر یکسالو نیمه دارم رو این پسرمم فقط یکبار محافظت نشده داشتم و باردارشدم  ولی این بار شوهرم مواظب نبود اشتباهی شد.بنظرتون ممکنه باردارشده باشم؟

ال دی رو فقط برای اینکه پریود نشم خوردم برای پیشگیری نبود چون طبیعی جلوگیری داشتیم که این دفه اشتباهی شد..قبلا هم ال دی خوردم و پریود شدم یادم نمیاد درد داشتم یا نه.الان شکمم خیلی صدا میده کل بدنم درد میکنه بی اعصابم نمیدونم چه مرگمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیشه بی بی زد نه؟

نه باید وقتت بگذره شما ک به تجربه دارید علائمتون چی بود؟؟من ۱۱روز تاخیر دارم اقدام بودم البته نمیشه گفت اقدام کلا جلوگیری نداشتم گاهی عقب میندازم برا همون تا الان بیبی چک نزدم علائمم زیاد ندارم فقد یکم دهنم ترش مانند شده چند روز زیر دلم درد کرد خوب شد نفخ دارم و چند روزم دل‌پیچه و اسهال داشتم 

نه باید وقتت بگذره شما ک به تجربه دارید علائمتون چی بود؟؟من ۱۱روز تاخیر دارم اقدام بودم البته نمیشه ...

من رو پسرمم علائم پریودی داشتم زیاد ولی نشدم و بعد چندروز سینه چپم بزرگتر از راست شد و خیلی حساس شدن و سمت راست شکمم تیر میکشید کمر درد شدید با معده درد شدییید گرفتم

نه باید وقتت بگذره شما ک به تجربه دارید علائمتون چی بود؟؟من ۱۱روز تاخیر دارم اقدام بودم البته نمیشه ...

ولی الان چون دوس ندارم باردار شده باشم دلخوشم به اینکه پریود شم ولی همین که من اصلا پریودیام درد نداشتن به شکم میندازه از طرفیم میگم نه شاید درده برای قرصاییه که خوردم و هورمونام بهم ریخته