2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک بیاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 28 پست
وقتی بی بی چک میزنی و اون ۵ ۶ دقیقه میگذره و خط نداره تست رو بذار تو همون جای پلاستیکیش و تا بزن جور ...

بنظرت بعد ۱۷روز نباید دوخط پرنگ بیفته ؟؟؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفی

میگم بنظر تون نباید بعد ۱۷ روز  دوخط پرنگ بیفته ؟؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بنظرت بعد ۱۷روز نباید دوخط پرنگ بیفته ؟؟؟

من الان باردارم بعد تو ۳ ماهگیم که باردار یودم باز بیبی زدم برای همینطوری ببینم چقدر پررنگ میشه باز همونجوری کمرنگ بود ولی شما گذاشتی کلی مونده بعد هالس پررنگم نشده اصلا هاله بی رنگ منفی بنظرم

کلا هاله واضعی نداره

من سر بارداری اولم یک روز قبل پری بی بی زدم خط دوم هاله کم رنگ به وضوحی دیده میشد ..الان ۱۷روز گذشته فک کنم باید دوخط پرنگ بندازه درسته ❓

من الان باردارم بعد تو ۳ ماهگیم که باردار یودم باز بیبی زدم برای همینطوری ببینم چقدر پررنگ میشه باز ...

مبارک عزیزم ...خدا کنه من نباشم دوباره یکی دیگه باید بزنم 

مال منم بعد 21 روز کمرنگ بود. مارک بی بی چی بود

نمی‌دونم ..تا باحال نداشتم ازش انداختم دور دیشب 

ببخشید ناامیدت میکنم ولی خیلی بیرنگه

و رو ب طوسیه ن رو ب صورتی و قرمز

۱۷ روز تاخیر باید پررنگترازاین حرفا باشه

ولی شایدم بارداری و دیرتر لقاح شده

امید ب خدا🌸

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

ببخشید ناامیدت میکنم ولی خیلی بیرنگهو رو ب طوسیه ن رو ب صورتی و قرمز۱۷ روز تاخیر باید پررنگترازاین ح ...

نه نمی‌خوام باشم ...ممنون