2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

119 بازدید | 16 پست

سلام

امشب جاریمو دعوت کردم بعد غذا اصلی میخام قورمه سبزی باشه دیگ بنظرتون چی بذارم باهاش ؟؟

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون جاریه همون بسه😁

اتفاقا جلو جارب باید غذای خوب بزاری تا کم بیاره😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
از سرشم زیاده... 😂😂😂😂کشک بادمجون...الویه...بورانی...سالاد ماکارونی...کتلت...

سالاد ماکارنیام افتضاحه😩

الویه خوبه

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
غذای اصلیت قورمه سبزیه؟؟؟ اون در چه حد پذیرایی میکنه؟؟ دوسه جور غذا و ژله و سالاد میزاره یا نه؟؟

اره چون دو روز پیشم چار روز خونمون موند نمیخام زیاد تدارکات ببینم اونم زیاد اهل پذیرایی انچنانی نیس 

من اصلا متوجه نمیشم !!!هر وقت مهمون دارم برنج درست میکنم با یه نوع خورش و گوشت.(حالا یا سوخاری یا سرخ شده )+سالاد و ماست و مخلفات 

تا حالا تو نزدیکانمم ندیدم چن نوع غذا بذارن .ینی چی اخه؟

و خدایی که به شدت کافیست....
چرا سالاد ماکارونی که خیلی خوشمزه است😋 ته چین یا سوپ شیرم میتونی درست کنی

من نمیتونم درس کنم

من اصلا متوجه نمیشم !!!هر وقت مهمون دارم برنج درست میکنم با یه نوع خورش و گوشت.(حالا یا سوخاری یا سر ...

بین مام نبود من رسمش کردم 😁😁😁

رابطه ت رو با جاری در حد اعتدال نگه دار رفت و امد زیادی شر درست میکنه چند روز پیش چخار روز خونتون بو ...

😂😂😂

بیچاره مسافره اومده اینجا فقد منو یکی از دوستاش تو این شهره