2777
2789
فاطیما جان چیکار کردی نتیجه چی شد به منم امروز گفتن قلب داره ولی ضربان نه دلم خونه ولی میخوام یک ما ...

سلام پونیکای عزیز-خدا بهمون صبر بده-نی نی من پر کشیده-دکتر دو نوع سونو گرافی انجام داد تا مطمئن بشه هم واژینال هم شکمی-میگه ضربان نداره-منم تمام علائم بارداری رو از دست دادم یکی اش تکرر ادرار-یا سفتی سینه ها....هنوز نی نی تو وجودمه-خیلی سخته بخوام باهاش خداحافظی کنم.دکتر میگه صبر کن یک هفته دوباره برو یک مرکز دیگه برای سونو-تو این مدت هم هیچ رعایت نکن چون فایده ای نداره-ورزش کن-تحرک کن-بزار خودش بیوفته-نشد بیا بهت قرص بدم.  پونیکا جان خیلی مراقب خودت باش-من خیلی روانم به هم ریخته-دکتر وقتی منو دید گفت شما خیلی اذیت شدی شاید لازم باشه بری پیش روانشناس.الان جوری ام که دیگه چیزی به نظرم زیبا نیست-فقط غم تو دلمه-از همه چیز گریزونم-الان فقط با یک فکر خودمو نگه داشتم که مامانیم به زودی دوباره پیشم برمیگرده-میخوام قوی باشم و باهاش الان برای یک مدت کوتاه خداحافظی کنم تا چند ماه دیگه که دوباره بیاد پیشم.ازت میخوام که خیلی حواست به روانت باشه-الان دقیقا من میفهمم که تو چه حالی هستی-میدونم داری چی میکشی-خدا بهمون صبر بده-

🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=56415645]حتی کاغذ سقط هم داد که برن بیمارستان اما اینا نرفتن، جاهای دیگه رفتن سونو کردن وگفتن صبر کنین وبعد د ...[/QUOT

یعنی علائم بارداری رو داشته؟من دیگه هیچی ام مثل قدیم نیست.تمام حالت هام برگشته به دوران قبل بارداری

🥰
سلام پونیکای عزیز-خدا بهمون صبر بده-نی نی من پر کشیده-دکتر دو نوع سونو گرافی انجام داد تا مطمئن بشه ...

الهی بمیرم چرا انقد خودتو عذاب میدی صبر کن اصلا برای سقط پیش قدم نشو اگه ضربان نداره یعنی مرده اگه مرده باشه خودش دفع میشه دیگه منکه میخوام یک ماه نه دکتر برم نه سونو امید داشته باش دعا میکنم که اگه اینو از دست دادی خدا خیلی زود یه فندق سالم بزاره تو دلت مهربونم حالتو درک میکنم 

دکتر چی گفت بهت من دکتر نرفتم سونو گف به احتمال زیاد مرده ولی مگه میتونم با دست خودم از بین ببرمش همون روزی که تو مانیتور سونو دیدمش گفتن مرده ولی من نمیرم تا خودش ازم دل بکنه😢😢😢😢

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان
الهی بمیرم چرا انقد خودتو عذاب میدی صبر کن اصلا برای سقط پیش قدم نشو اگه ضربان نداره یعنی مرده اگه م ...

وای خدا-عزیز دلم-جوجکای ناز ما-الهی برای دلت بمیرم-خیلی سخته-دل کندن ازشون-نمیدونم.منم رها کردم ببینم چه اتفاقی می افته.دکتر بهم گفت یک هفته صبر کن اگه نیفتاد قرص استفاده کن.بعدش هم باید دوباره سونو بدیم ببینیم چیزی تو رحم باقی مونده.اگه بود که کورتاژ باید بشه.خیلی مراقب خودت باش.خیلی.

🥰
وای خدا-عزیز دلم-جوجکای ناز ما-الهی برای دلت بمیرم-خیلی سخته-دل کندن ازشون-نمیدونم.منم رها کردم ببین ...

یعنی چی اخه

بهت نگف دو سه هفته دیگه دوباره سونو بده شاید ضربان داشته باشه

دکترم معتقد بود مرده-اما چون اصرار منو دید گفت یک سونوی دیگه بدم.البته واژینال

حتما حکمتی توش بوده عزیزدلم ان شالله نی نی بعدی سالم بیاد تو بغلت