2777
2789
عزیزم اتفاقا چندوقت پیش توهمین نی نی سایت یکی تاپیک زده بود که رفته سونو و گفتن قلبش نمیزنه سقط کن ا ...

من خیلی از سونوگرافی ها میترسم-خیلی راحت راجع سقط نظر میدن-حتی درصد اشتباه هم قایل نمیشن-نمیدونن چه میکنن با مادر-

🥰
عزیز دلم خیلی بهم قوت قلب دادی-ممنونم ازت مهربونم-متاسفانه منم شنیدم و خیلی هم زیاد شده-نمیدونم-همه ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم، انشاالله که هیچی نیست و نی‌نی‌ت سالمه. 

به خاله منم همینو گفته‌بودن و اینقدر این بیمارستان اون سونوگرافی رفته بود و هر کی یه چیز گفته بود... اما چند هفته صبر کرد و سقط نکرد... الان نی‌نی‌ش یه دختر بانمک سه ساله‌ست.

اینقدرا هستن با خونریزی‌های شدید خدا بچه‌شونو حفظ میکنه... توکلت به خدا باشه.

گر نگه‌دار من آن است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزم سونو اولیه رو نرفتم دکترم بیستم به بعد هست چون هیچ ویاری ندارم میترسم پوچ یا خارج رحم ...

الهی که سالم باشه-الهی که خبر خوش بشنوی و بیای بگی-برات خیلی دعا میکنم-دل بد نکن-خدا هواتو داره-نی نی کوچولو سالمه

🥰
الهی که سالم باشه-الهی که خبر خوش بشنوی و بیای بگی-برات خیلی دعا میکنم-دل بد نکن-خدا هواتو داره-نی ن ...

ممنون عزیزم انشالا خدا هم دلتو شاد کنه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
حتما برات دعا میکنم عزیزم، انشاالله که هیچی نیست و نی‌نی‌ت سالمه.  به خاله منم همینو گفته‌بودن ...

انشالله انشالله-خیلی ازتون ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتی-دلم اروم شد-خیلی حالم بهتره-خدا خودش صاحب ملک وجود هست-پروردگارم  از در رحمت با من صحبت کن.

🥰
مامان گلی امروزم میرم-کاش صداش باشه-قلبم از جا کنده شده انگار

ایشالا که نی نیت سالم باشه و صدای قلبشو بشنوی . خدا دلتوشاد کنه . 

من خودم سووی اول که رفتم گفت جنین تشکیل نشده و احتملا پوچه. دوهفته بعد تکرار کردم همه چی نرمال بود الانم هفته 21 هستم. عجله نکن بافاصله تکرار کن ایشالاهرچی خیره برات پیش میاد دعات میکنم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من جدیدا خییییلیییی میشنوم که میگن قلب جنین نمیزنه باید سقط کنی، مطمئن باش اینطور نیس، من خودم خیلیا ...

میدونی گلم بعضیا قلب بچه تشکیل نشده-اما مورد من قلب تو هفته5تشکیل شد و تو هفته هشت از کار افتاد-اخه چرا-مامانیم دلم برات خونه

🥰
حتما برات دعا میکنم عزیزم، انشاالله که هیچی نیست و نی‌نی‌ت سالمه.  به خاله منم همینو گفته‌بودن ...

گلم به خاله تون چی گفتن.گفتن دیگه قلب جنین نمیزنه یا قلب جوجو هنوز تشکیل نشده بوده.؟یعنی چی اخه-خدایا به ما صبر بده

🥰
عزیزم میتونی بهم دقیقا بگی دکتر چی گفت به فامیلتون.نگرانم خیلی

حتی کاغذ سقط هم داد که برن بیمارستان اما اینا نرفتن، جاهای دیگه رفتن سونو کردن وگفتن صبر کنین وبعد دوهفته گفتن بچه سالمه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
گلم به خاله تون چی گفتن.گفتن دیگه قلب جنین نمیزنه یا قلب جوجو هنوز تشکیل نشده بوده.؟یعنی چی اخه-خدای ...

نه گفته بودن دیگه نمیزنه، بخاطر درد زیاد رفته بود بیمارستان سونو کرده بودن گفتن قلبش نمیزنه، اما اعتماد نکرده بود دوباره بعد چند روز سونو رو تکرار کرده بود که گفته‌بودن سلامته🍃  تازه دائم خونریزی هم داشت.

غصه نخور عزیزم، هشت هفته هنوز زوده که متوجه صدای قلب کوچولوش بشن، این استرسا واسش سمه، آروم باش😌

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

سلام مامان ناز و خوشگل...

اصلا نگران نباش مهربون بانو..توکلت به خدا باشه و به حرف این سونو ها هم اصلا اعتماد نکن بعدشم برو پیش متخصص طب سنتی..حتما حتما ...این پزشکی مدرن راحت میگه بنداز و برو انگار نه انگار که یه بچس..توکلت به خدا باشه و اصلا سمت سقط نرو تا مطئن بشی

فاطیما جان چیکار کردی نتیجه چی شد

به منم امروز گفتن قلب داره ولی ضربان نه دلم خونه ولی میخوام یک ماه صبر کنم اگه زبونم لال مرده باشه خودش دفع میشه

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان