2777
2789

دوستان عزیزم به نظرتون چقدر میشه به سونوگرافی اعتماد کرد.من هفته هشتم بارداری هستم و بعد از دیدن یک لخته خون کوچک به سرعت رفتم سونوی شبانه-و به من گفتند که دیروز قلب جنین از کار افتاده و باید بری پیش دکترت برای مشاوره سقط.فقط خدا میدونه من  از دیشب تا الان چی کشیدم-اگر کسی تجربه ای در این زمینه ذاره لطفا بیان کنه-کسی بوده که با سونوی مجدد ضربان قلب جنین برگشته باشه-امروز میرم پیش دکترم.ببینم چی میگه

🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکترت اما اگر قلبش خدای نکرده گفتن نمیزنه صبر کن وسقط نکن چون فامیل مارو همینجوری میخواستن بچشو سقط کنن الان 4سالشه، اگر جنین قلبش نزنه به  لکه بینی میفتی وخودش سقط میشه من بچه قبلیم همینجوری سقط شد

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

من جدیدا خییییلیییی میشنوم که میگن قلب جنین نمیزنه باید سقط کنی، مطمئن باش اینطور نیس، من خودم خیلیا رو دیدم که یکی دو هفته صبر کردن و تن به سقط بچه‌شون ندادن و الان بچه‌ سالم و سلامت کنارشونه.

شما هم عجله نکن، سیستم طبیعی بدن اینطوره که اگه قلبش نزنه یا هر چی تو هفته‌های اول خود به خود دفع میشه.

دکتر من تا غربالگری اول منو سونو نفرستاد، گفت قلبش نزنه ینی چی؟ معلومه که میزنه! نزنه خودش دفع میشه و به خونریزی میفتی.

برای لخته‌ای که دفع کردی پیش متخصص برو ولی سرخود بخاطر حرف سونوگرافی با این دستگاه‌های قدیمی جنین‌تو از بین نبر

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
برو پیش دکترت اما اگر قلبش خدای نکرده گفتن نمیزنه صبر کن وسقط نکن چون فامیل مارو همینجوری میخواستن ب ...

مهربونم دعا کن برام-الهی خدا بهم صبرشو بده-همین الان که دارم برات تایپ میکنم با گریه اس

🥰

عزیزم اتفاقا چندوقت پیش توهمین نی نی سایت یکی تاپیک زده بود که رفته سونو و گفتن قلبش نمیزنه سقط کن اینم کلی دارو سقط و زعفرون خورده و طناب زده و ... وقتی رفته برای سونو که ببینه چیزی مونده یانه قلب بچش میزده. شماهم عجله نکن مجددا یکی دوهفته بعد سونو تکرار کن تا مطمئن شی

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
مهربونم دعا کن برام-الهی خدا بهم صبرشو بده-همین الان که دارم برات تایپ میکنم با گریه اس

نگران نباش فقط بسپر بخدا منم الان استرس قلب نی نیمو دارم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
من جدیدا خییییلیییی میشنوم که میگن قلب جنین نمیزنه باید سقط کنی، مطمئن باش اینطور نیس، من خودم خیلیا ...

عزیز دلم خیلی بهم قوت قلب دادی-ممنونم ازت مهربونم-متاسفانه منم شنیدم و خیلی هم زیاد شده-نمیدونم-همه چیز طبیعی بود-همه چیز داشت عالی پیش میرفت-تو اولین اقدامم باردارشدم-تو این دو ماه دو بار سونو دادم-همه چیز مرتب بود-که دیشب.....-وجودمو به خدا میسپرم-الان داغونم-دو جا میرم سونو امروز-فردا میام جواب رو مینویسم-التماس دعا دارم

🥰

عزیزم صبر کن یه وقت سقط نکنی

منم اینجوری شدم یکی از آشناهامون که ماما بود گفت لازم نیست سقط کنی اگه جنین سقط شده باشه رحم مثل دریاس خودش پس میزنه جنین رو

و واقعا هم همین طوری شد

توی نت سرچ کن صحبتهای روا زاده رو در مورد قلب جنین

کار خوبه خدا درست کنه.....

عزیزم صبر کن یه وقت سقط نکنی منم اینجوری شدم یکی از آشناهامون که ماما بود گفت لازم نیست سقط کنی اگه ...

حلمای عزیز و گلم-چشم چشم-میمونم تا ببینم چه اتفاقی می افته-خدا خیر بهت بده

🥰

خدا نکنه عزیزم سونو اولیه رو نرفتم دکترم بیستم به بعد هست چون هیچ ویاری ندارم میترسم پوچ یا خارج رحمی باشه