2777
2789

من 3 ساله ازدواج کردم 

یه رفتار همسرم به شدت رو اعصابم 

ما هربار توی جمعی هستیم مخصوصا جمع های دوستانه من بعدش عصبی میشم قهر میکنم دلخورم 

اونم بخاطر اینکه همسرم تو جمع جو گیر میشه 

همش شوخی های مسخره میکنه(شوخی زشت نه آ) شوخی آبکی 

یهو از خودش درمیاد هی مسخره بازی درمیاره میخواد بگه خیلی با نمک 

ولی نصف شوخی هاش الکیه و همه رو کلافه میکنه 

زیادم بیرون نمیریم با کسی 

مثلا دیشب بیرون بودم با دوتا از دوستام(خانوادگی رفت و آمد داریم)بعد اومد دنبالم و نیم ساعت نشستیم با دوستام حرف زدیم

کل نیم ساعت و نمک می‌ریخت.و در عین حال بی نمک بود.حتی گاهی حرفایی زد که درست نبود و ممکن بود ناراحت کنه اونا رو.از شبم که اومدیم خونه انقدر من حس بد داشتم باهاش حرف نزدم 

بچه ها تو این 3 سال هزاااار بار بهش گفتم.ولی اخلاقشه

نمیتونم کل عمرم با کسی رفت و آمد نکنم و قایمش کنم 

از یه طرف اعصابم این رفتارشو نمیکشه 

نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم چی می گید خیلی بد کم کم دیگران ایشون رو از زندگیشون حذف می کنند اگه قصد اصلاح شدن ندارند به ...

آره دوستای زیادی نداره 

و دوستان و آشناهای منم بخاطر من احساس میکنم چیزی نمیگن دیگه چیکار میتونن کنن

مثل داماد ما ول کن زمان بگذره هم خودت عادت میکنی هم بقیه من اولا خیلی با دامادمون دعوام میشد ولی الا ...

من خودم خیلی مبادی آدابم 

و اصلا تپش قلب میگیرم 

کاش بی تفاوت بشم