خانواده ای که بد دهنن مدام تیکه میندازن سطحشون خیلی خییییلی پایینه خسیس هستن،دخالت خیلی زیاد دارن دروغگو ان.شمت ترجیح میدید قهر باشید یا رفت و آمد کنید بخاطر مردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم تو همچین موقعیتی هستم خونوادش خییلی سمی هستن ولی به قول شما اگه نریم باز پیامد داره و جلوه ی بدی داره. من سالهای اول خیلی حرص میخوردم سر شوهرم غر میزدم تو خودم میریختم ولی الان دیگه برام مهم نیستن قهر نیستم میرم و میام ولی مثل مهمون میرمو میام و صمیمی نمیشم حرفاشونم به یه ورم میگیرم و به چشم یه آدم مریض میبینمشون و خیلی حالم خوبه که دیگه برام مهم نیستن
من خودم تو همچین موقعیتی هستم خونوادش خییلی سمی هستن ولی به قول شما اگه نریم باز پیامد داره و جلوه ی ...
ما قطع ارتباطیم انقد شوهرو اذیت کردن که اصلا حاضر نیس پاشو بزاره اونجا.ولی خب عروسی نزدیکاشون دعوت میشیم نمیتونیم بریم.چون میاد اونجا آبرو ریزی میکنه ازونطرف اونی دعوت کرده ناراحت میشه که نرفتیم
ما قطع ارتباطیم انقد شوهرو اذیت کردن که اصلا حاضر نیس پاشو بزاره اونجا.ولی خب عروسی نزدیکاشون دعوت م ...
اینجوری بخواهین پیش برین که با عالم و آدم باید قطع رابطه کنین برو تو تالار خیلیم به خودت برس با کل فامیلا هم بگو بخند کن بزار بقیه بفهمن تقصیر اونا بوده نگن عروسشون کلا نچسبه
مرسی از راهنمایی های خوبتون خیلی مفیدن سوالم اینه حرفا و دعواهاشو چیکار کنم پس؟ اونجا یجور رفتار میک ...
قبل از رفتن خودتون رو واسه بی محلیشون آماده کنین اصلا بهشون دقت نکنین نه حالت قهر نه صمیمی.. سعی کنین با چیزای دیگه سرگرم بشین با فامیلا خوش برخورد باشین یه چند تا میز اونورتر بشینین حواستم باشه پیش هیچ کس بدشونو نگی چون خیلیا هستن از این موقعیت سواستفاده میکنن و خبر میبرن و میارن