2777
2789

خانواده ای که بد دهنن مدام تیکه میندازن سطحشون خیلی خییییلی پایینه خسیس هستن،دخالت خیلی زیاد دارن دروغگو ان.شمت ترجیح میدید قهر باشید یا رفت و آمد کنید بخاطر مردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مهم هستم بی احترامی نمیکنم ولی رفت و آمد هم نمیکنم

رفت و آمد نکردن خیلی پیامد داره

به همه میگن عروسمون اینجور پسرمون اینجور 

همش حرفای دروغ و ناراحت کننده میرسه به گوش آدم

از طرفی نمیشه هم رفت،وقتی میری هم باز داستانه

رفت و آمد نکردن خیلی پیامد دارهبه همه میگن عروسمون اینجور پسرمون اینجور همش حرفای دروغ و ناراحت کنند ...

اگر آنقدر حرف مردم مهمه براتون خب اون یک مسأله هست 

من حتی اجازه نمی‌دم دیگران بخوان برام خبر هم بیارم 

در واقع رفتار خود ماست که حد و حدود رو تعیین می‌کنه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اگر آنقدر حرف مردم مهمه براتون خب اون یک مسأله هست من حتی اجازه نمی‌دم دیگران بخوان برام خبر هم بیار ...

ماهم اینکارارو می‌کنیم حد و حدود میزاریم،منتهی ازشون در امان نیستیم اصلا ،چقدر مشاوره رفتیم بخاطر اینها ولی اثر نداشت

حرفشونو نمی‌زنیم کارشون نداریم ولی خب چی بگم متاسفانه خانواده کمی پیدا میشه اینجور باشه مدام از یک در وارد بشه اذیت کنه

مثلا با همسایه مون ارتباط گرفته بهش دروغ گفته و اعتمادشو جلب کرده که رفت وآمد های خونه مارو خرید هامونو بهش خبر بده 

چقدر یه آدم مزخرف میشه.

من خودم تو همچین موقعیتی هستم خونوادش خییلی سمی هستن ولی به قول شما اگه نریم باز پیامد داره و جلوه ی بدی داره. من سالهای اول خیلی حرص میخوردم سر شوهرم غر میزدم تو خودم میریختم ولی الان دیگه برام مهم نیستن قهر نیستم میرم و میام ولی مثل مهمون میرمو میام و صمیمی نمیشم حرفاشونم به یه ورم میگیرم و به چشم یه آدم مریض میبینمشون و خیلی حالم خوبه که دیگه برام مهم نیستن 

من خودم تو همچین موقعیتی هستم خونوادش خییلی سمی هستن ولی به قول شما اگه نریم باز پیامد داره و جلوه ی ...

ما قطع ارتباطیم انقد شوهرو اذیت کردن که اصلا حاضر نیس پاشو بزاره اونجا.ولی خب عروسی نزدیکاشون دعوت میشیم نمی‌تونیم بریم.چون میاد اونجا آبرو ریزی میکنه ازونطرف اونی دعوت کرده ناراحت میشه که نرفتیم 

ما قطع ارتباطیم انقد شوهرو اذیت کردن که اصلا حاضر نیس پاشو بزاره اونجا.ولی خب عروسی نزدیکاشون دعوت م ...

اینجوری بخواهین پیش برین که با عالم و آدم باید قطع رابطه کنین برو تو تالار خیلیم به خودت برس با کل فامیلا هم بگو بخند کن بزار بقیه بفهمن تقصیر اونا بوده نگن عروسشون کلا نچسبه 

اینجوری بخواهین پیش برین که با عالم و آدم باید قطع رابطه کنین برو تو تالار خیلیم به خودت برس با کل ف ...

مرسی از راهنمایی های خوبتون خیلی مفیدن 

سوالم اینه حرفا و دعواهاشو چیکار کنم پس؟ اونجا یجور رفتار میکنن که اشک آدم دربیاد یا عصبیش کنن

مرسی از راهنمایی های خوبتون خیلی مفیدن سوالم اینه حرفا و دعواهاشو چیکار کنم پس؟ اونجا یجور رفتار میک ...

قبل از رفتن خودتون رو واسه بی محلیشون آماده کنین اصلا بهشون دقت نکنین نه حالت قهر نه صمیمی.. سعی کنین با چیزای دیگه سرگرم بشین با فامیلا خوش برخورد باشین یه چند تا میز اونورتر بشینین حواستم باشه پیش هیچ کس بدشونو نگی چون خیلیا هستن از این موقعیت سواستفاده میکنن و خبر میبرن و میارن 

کل مراسما هم با خوشحالی برین