denizebaba مدیر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 عنوان تروخدا راهکار بگید برای مورچه | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 57 پست یعنی مبل تازه میگیرم میرن توشت تو کمد هستن،تو کمد جاکفشی هستن،تو دستشویی،حموم،اتاق خواب،تخت،سالن،اشپزخونه یعنی الرژی گرفتم نسبت بهشون وقتی میبینم اصلا نمیتونم دیگه اون قسمت خونه بشینم از بس خارشک میگیرم ....سم گچی زدم بازم هستن،دارچین،فلفل،پوست خیار هم گذاشتم بازم هستن مشکلم اینه یه بچه فضول دارم نمیتونم جز اشپزخونه جایی رو سم بزنم تروخدا بگید چیکارکنم از بس سم دستم بوده خودم دارم مسموم میشم دیگه ...خونه هم هرروز جارو میکشم طی میکشم دستمال همش دستمه ،اتک میزنم دیگه دارم خانواده رو هم مریض میکنم 1404/06/27 | 09:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 فقط سم کامن فقطط اخه نمیتونم سم بزنم بعد اگه سم رو زدم بچه رو بردم خونه مامانم کی میتونم برش گردونم؟
36jojo عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 2696 ما وقتی خونمون پر مورچه میشه اعتقاد داریم از اون خونه بلند میشیم
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 بهشون دستور بده برناما با ایمان و محکم بهشون بگوشک نیار 😐😐😐الان جدی میگی؟؟؟اسمم اون بالا سلیمان نبی یا چیزی مثل اون نوشته شده؟خواهر من چهارساله پیامبرهای ناشناس هم اسم بردم ک بردن میگی دستور بده؟
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 واقعا مورچه چیز آزار دهنده ای نیست فقط ما آمادا فکر میکنیم خودمون حق داریم زندگی کنیم یکم رها کنی در ... سگ هم ازار دهنده نیست چرا میکشن؟نمیدونم چرا بحث مورچه میشه همه رئوف میشن خب اینم حشره است سوسک هم هست جاهایی ک این میره اون هم میره
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 مگه میشه سم نکششون، باید ببینی از کجا میان، ردشون بگیر 😂 ببین از کجا میان، حتما یه سوراخی جایی هست ... یعنی یه جوری پیداشون میشه انگار با هلیکوپتر اومدن انداختن پایین رد صفشون رو میگیرم ب هیچ جا مبرسم
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 کل خونه رو تمیز کنزیر فرش هاهمه جادرز های دیوار، کاشی ها همه جارو بگیرید ب سرجدم ک همه جارو دستمال مبکشم الان مبکشم یکساعت روی زمین هستن
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 هوا سرد شه کمتر میشن تازه بیشتر میشن روی فرش هم میان
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 من همین مشکل دارم😩حتی تو حمام و دستشویی یعنی فقط کسی ک دیوونه شده از دستشون میفهمه چی میگم
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 بلدم نمیگم چون گناه دارن😍😍😍 دست شما درد نکنه خدا قسمتت کنه حال کنی
goldpaeez عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 4473 😐😐اوکی جدا بخون میره برای یه مورچه بخون میره تضمینی با اعتقاد قلبی بخون. حالا دقیقا نمیدونم آیه ۱۸ یا ۲۵.
denizebaba مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 232 حتی رو اجاق گاااز،توی سینک یعنی حتی لای لباسای زیرم تو کشو تو کمد
ناخنکارسایت عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 2537 سگ هم ازار دهنده نیست چرا میکشن؟نمیدونم چرا بحث مورچه میشه همه رئوف میشن خب اینم حشره است سوسک هم هس ... سلطان چه ربطی به سگ داره این وسط بحث بحثه مورچس سگ واقعا هم آزار دهند نیست نمیفهمم ربط حرف هاتون رو در مجموع بحثی نیست بچه ها نخندینا ...