2777
2789

خیلی دلم میخواد شروع کنم ولی نمیشه انگار بنظرم رقابتی با کسی حفظ کنی خیلی خوبه

شما چقدر حفظی؟

باچه روشی؟

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد شروع کنم ولی نمیشه انگار بنظرم رقابتی با کسی حفظ کنی خیلی خوبهشما چقدر حفظی؟باچه روش ...

من قبلاً کلاس می رفتم حضوری و مجازی ولی فعلا شرایط ندارم کلاس شرکت کنم تا اول جزء سه حفظم ولی مرور نکردم چند ماهه 

اگر بخوای از طریق سایت اوقاف بنویسید حفظ مجازی رایگان اوقاف میتونید ثبت نام کنید هفته ای یکبار استاد زنگ میزنه ازتون میپرسه

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

من چندسال پیش میرفتم باید۵بارمینوشتم تابتونم حفظ کنم اونم باز بزور

اگر اصولی حفظ بشه خیلی راحته فقط مرور مهمه که اونم اصولی انجام بشه تو حافظه بلند مدت میره

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

اگر اصولی حفظ بشه خیلی راحته فقط مرور مهمه که اونم اصولی انجام بشه تو حافظه بلند مدت میره

اصولیش چطوره مگه من کلاس حضوری میرفتم به نظرم کلاسش بی تاثیربود

۷۵.۹۲۸۰
اصولیش چطوره مگه من کلاس حضوری میرفتم به نظرم کلاسش بی تاثیربود

من روزی سه خط یا پنج خط حفظ می کردم و همون رو اول یه دور با صوت استاد منشاوی گوش میدادم بعد یه دور روخونی می کردم بعد یه دور با معنی میخوندم بعد همون سه خط و هی برام خودم تکرار می کردم تا کاملا مسلط بشم بعد به به نفر حفظمو تحویل میدادم...

با حفظ های بعدی قبلی‌ها هم مرور می کردم 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙