2777
2789

سرم داره میپوکه میگرن شروع شد 

ساعت چهار بزور خوابیدم 

الان دیدم دارن بحث میکنن دوتای صداشون بالا انگار نه انگار من خوابم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدوم تاپیک؟

بحث پربازدید جواد و مزگان؟؟؟؟؟؟

نظری از معتادای نی نی سایت که فکر میکنن نی نی سایت دنیای واقعیه خخخخخخخخخخخخخخخخ

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

6 صبح آخه آدم دهنش باز نمیشه چه دعوایی واقعا ؟ جات بودم میرفتم همه تقصیر ها رو گردن می‌گرفتم میگفتم بذارید بخوابیم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

6 صبح آخه آدم دهنش باز نمیشه چه دعوایی واقعا ؟ جات بودم میرفتم همه تقصیر ها رو گردن می‌گرفتم میگفتم ...

بخدا نمی‌دونم چجور انرژی دارند نیم ساعت دارن بحث میکنن

یکم دیگ نتونم بخوابم میرم میگم 

شما پنجشنبه ها تعطیلید ؟کارتون اداریه

ممنظورم کلی بود ه خودم بیدار بشم سردرد نمی‌شم ولی با صدای یه نفر دیگه بیدار بشم سردرد می‌گیرم پنجشنبه‌ها تعطیله

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

ممنظورم کلی بود ه خودم بیدار بشم سردرد نمی‌شم ولی با صدای یه نفر دیگه بیدار بشم سردرد می‌گیرم پنجشنب ...

نه منظورم به تایپک نبود کلا بیشتر اوقات پنجشنبه ها نظر میدید حسم اینه که شما کارمند یا کار اداری دارید .کارمند ارگان دولتی هستید.

منم بابام خدا بیامرز ۶ صبح تلویزیون باز میکرد..

چقدر دوست دارم باشه و تلویزیون باز کنه  اما باشه🖤

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم