2777
2789
عنوان

یاد کاربر مصی بدبخت افتادم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 21 پست
اجازه داده بود ولی گفت واسه بیرون رفتن اجازه میدم ن اینکه بری خونه دوستت من تو عمل انجام شده قرار گر ...

تو که اخلاق گندش رو میدونی باید همون موقع دوباره زنگ میزدی 

بخاطر راحتی خودت میگم نه اون

درست میگی حال آدم رو خیلیا که ندیدن نمیفهمن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تو که اخلاق گندش رو میدونی باید همون موقع دوباره زنگ میزدی بخاطر راحتی خودت میگم نه اوندرست میگی حال ...

بهش زنگ زدم نه یه بار اونم سه بار

برنداشت گوشی شو

نه درست میگی 

دیگ از ترس حتی پامو از خونه هم بیرون نمیذارم 

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش زنگ زدم نه یه بار اونم سه باربرنداشت گوشی شونه درست میگی دیگ از ترس حتی پامو از خونه هم بیرون نم ...

انشالله همه چی درست میشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین عزیز جان من بر اساس شرایط خانواده ام و تفکری که داشتند حتی سفر تنهایی رفتم ، با دوست پسرم که همسرم رفت و آمد داشتم آیا من میتونم شرایط تو درک کنم نظر بدم نه پس اینجا وقتی تاپیک میزنی هر کسی بر مبنای نظر خودش حرف میرنه 

نه خانواده من خوبه نه خانواده تو بده اون تفکر سنتی پدرت شما می‌دونستی من اگه جای شما بودم از پدرم میخواستم منو برسونه تا خودش مطمئن بشه همین پدر من صفر تا صد دوتا از دوستام میدونن در حدی خاله دایی عمو و فک فامیل اش می‌شناسند پس این سخت گیری ها در هر خانواده ایی وجود داره 

بنظرم بدون خبر جایی نرو و با پدرت طرح رفاقت بریز اگه بهش ثابت بشی به فکر خودت و پیشرفت خودتی و درگیر این بازی ها نیستی شاید اذیت کردنش کمتر شد

ببین عزیز جان من بر اساس شرایط خانواده ام و تفکری که داشتند حتی سفر تنهایی رفتم ، با دوست پسرم که هم ...

درسته 

ولی با راه حلی ک شما گفتی درست بشو نیست 

بابام کلااا مخالف اینه که من دوست و رفیق داشته باشم همون دخترش ها پسر جای خود داره 

منم حتی الامکان خودمو محدود کردم اصلا بیرون نمیرفتم 

اگرم بگم منو برسون باز قبول نمیکنه گفتم کلا بدش میاد میگه واسمون حرف در میارن و... من قبول دارم ک اشتباه کردم ولی تو عمل انجام شده و رودروایسی قرار گرفتم 

بابام باید درک میکرد ن اینکه فحش بده و تهدیدم کنه 

الانم مثل چی میترسم حتی برم ی لیوان اب بخورم از اتاقم بیرون نمیتونم برم

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

درسته ولی با راه حلی ک شما گفتی درست بشو نیست بابام کلااا مخالف اینه که من دوست و رفیق داشته باشم هم ...

من اصلا بحث جنسیت دوستت نبود نیست 

من خودم تابع این موضوع ام بهترین زمان وقت برای خودت بگذرونی ، عزیز من این دوست ها گاها در ظاهر طرح رفاقت دارن پس تحت هر شرایطی خانواده اولویت خودت قرار بده . متوجه ام الان ناراحتی ؛ نمیشه قبل رفتن پدرت ی جمله کوچولو تو جیب اش بگذاری بنویسی پدرم تو خدا روی زمینی واسم ، آبرو تو آبرو من نگران نباش حواسم هست 

والا من الان هم نامزدم اونقدر خودم واسه بابام لوس میکنم دختر زبون خوب ، احترام واقعا نتیجه بخش 

نه گفتن هم تمرین کن تو رودربایستی قرار نیست کاری کنی 

من اصلا بحث جنسیت دوستت نبود نیست من خودم تابع این موضوع ام بهترین زمان وقت برای خودت بگذرونی ، عزیز ...

میدونم کلی گفتم.. 

بابام کلا مشکل روانی داره 

بخاطر اینکه ازش عصبانی ام نمیگم، اینو همه فامیلا و اشناهامون میدونن ک چقد عصبیه 

احترامشم نگه میدم ینی فقط سکوت میکنم همین ی مدت باهاش خیلی خوب بودم دیدم از اون باباها نیست ک ناز دخترشون و میکشن بیخیال و سرد شدم 

ولی دیگ میخوام مستقل بشم و ازشون دور بشم همین

ممنون از هم صبحتی تون ♡