2777
2789
عنوان

میخام برم پزشک قانونی

285 بازدید | 15 پست

شوهرم جوری منو کتک زد که فک کنم پام خورد شده با لگد کشت منو از کتک زدن شبا نیست دیر وقت میاد همیشه زنگشم میزنم میگم بیا گوشیشو بیصدا میکنه تا نشنوه من زنگ زدم به رفیقش گفتم به شوهرم بگو بیاد بعد این اومد خونه گفت گوشیتو بده گفتم دستم نیست همه ی لباسامو از کمد ریخت بیرون در ماسک صورت من همینجا بود همشو زد به سقف الان سقف خونم سیاه شده پرده ی اتاق سیاه فرش خونه کثیف ماسک صورت ریخته دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم صب میخام برم پزشک قانونی 

گفت غلط کردم دیگه کتکت نمیزنم خوب میشم قبول نکردم همیشه قولای الکی میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتمابروپزشک قانونی شاکی شوحالامیخوای شکاینثتوادامه ندی موضوع فرق داره اماپروندتوتشکیل بده خونه بگوخودش تمیزکنه  شماهم نبایدزنگ دوستش میزدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حتما عرق خوری هم میکنه 

رفتی پزشک قانونی حتنا تا خرش بریا نه اینکه بری الکی هزینه کنی ول کنی براش پرونده درست کن 

به پدرت بگو 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

دست بزن خیلی بده خطرناکه خدایی نکرده اتفاقی برات میوفته 

حتما برو پیگیری کن بترسونش

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

شکایت کردی پززشک قانونی رفتی  بعدش اگه خواستی دادگاه اینا نری   نرو  ولی رضایت کتبی نده اصلا تا  چون اگر دوباره تکرار کرد خدایی نکرده

این پرونده باز بمونه و بسته نشه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من زدم ببینم کجاست خودش گوشیشو بیصدا میکنه

پزشک قانونی رو برو

اگه پشتوانه داری برای طلاقم اقدام کن

ولی وقتی می‌دونی عمدا گوشیش رو سایلنتی کرده که جواب نده و با دوستانه   چرا ب دوستش زنگ میزنی و پیغام می‌فرستی بیاد ؟ چکار داری کجاست و کی میاد؟

الان اومد خوبت شد؟

یه تاپیکت رو خوندم خیلی غیرتی هستی رو شوهرت و صد بار زنگ میزنی و  تو هم شبا خونه ی مامانت می‌خوابی کارای شما هم اشتباهه 

خب تو اونجا می‌خوابی اینم نمیاد یا دیر میاد

حتی شبا تنها هم بمونی خونه ی خودت بمون که شوهرت مسئولیت پذیر باشه ببینه زنش تنهاست زود بیاد

هر دوتون کمر همت بستین زندگیتون رو خراب کنید