2777
2789

خواهشاً قضاوت نکنید 🙏🏼🙏🏼🙏🏼هر کس یه چیزی براش مهمه 

برای یه هدفی می‌خوام چند نفر فالوم کنن

نه پیج کاری دارم نه چیزی ( یعنی پیجم سادس) ، نه حتی دوستی دارم که بگم فالوم کنن

بخاطر همسرم دوستامو و حتی اطرافیانم رو ول کردم ، بهم گفت نمیخوام نه تو دوستی داشته باشی و نه من . خودشم کلی رفیق داشت همشو ول کرد . و حتی کلی فالور داشت اینستاشو کلا پاک کرد .

ولی الان دوباره دوستاشو پیدا کرده و دائم بهشون پست می‌فرسته . ( یه دونه تولد منو تبریک نگفت حتی خشک و خالی چه برسه کادو بخره  ، بعد استوری گذاشته برا دوستش که تولدت مبارک😓 )

خیلی اعصابم خورده😭😭 وقتی ام بهش میگم میگه من با تو فرق دارم تو کیو داری که بخواد فالوت کنه نه دوستی داری نه چیزی . بهم میگه چرا اصلا تورو باید فالو کنن. انگار که من آدم نیستم .

الان می‌خوام چند نفر فالوم کنن فقط برای چند روز که ببینه چی به چیه و منم آدمم .

اگه راهی دارید بگید 🙏🏼🙏🏼 

اگه هم کسی می‌تونه این لطف رو در حق من کنه برای چند روز فالوم کنه بعد بپاکه 🙏🏼😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیج شوهرت ، ایدی خودتو تگ کن بزن خانومم فالو شه رگباری🤣قشنگ حالش جا میاد

نه نمیتونم این کارو کنم 

فقط یه اخلاق بدی که دارم اینه نمیتونم صبر کنم 

فالوت نمیکنن و این حرفا چیه آخه؟

بزرگ شدید که ازدواج کردید 

بچه بازیا رو باید کنار گذاشت 

اهمیت نده عزیزم

به زندگیت برس 

اولویت هات رو تغییر بده 

سطح دغدغه هات رو ببر بالاتر

میدونم حس بدت بابت چیه ، بابت اینه که اون ب حرف خودش عمل نکرده و حس میکنی تورو تنها کرد ولی خودش دوباره ارتباط گرفت با دوستاش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

میدونم حس بدت بابت چیه ، بابت اینه که اون ب حرف خودش عمل نکرده و حس میکنی تورو تنها کرد ولی خودش دوب ...

دقیقا . 

اتفاقا منم بخاطر بچه به مسئله ای نمیتونم زیاد برم بیرون و دائم خونه ام ، حتی خانواده ام شهر دیگه هستن تو فک کن الان بیشتر از یه هفته هست پامو بیرون نزاشتم. دارم دیوونه میشم.

احساس میکنم از همه عقب افتادم ، احساس میکنم با آدمای دنیا کلا قطع ارتباط کردم 

سلام خاستید میتونید پنل فالور تهیه کنید.. البته علاوه برفالور لایک کامنت ویو هم میتونید بزنید . بدون جمع آوری سکه و پرداخت درون برنامه ای هست یعنی شمایبارهزینه میکنین ودیگه برای ثبت سفارش فالور ولایک و ویو دگ هزینه ای پرداخت نمیکنید. معایبش اینه که باهرکلیک ۱۰۰ فالور میتونید بگیرید اما تاریخ انقضا نداره میتونین همیشه استفاده کنین. یعنی یک کانمیتونین یجاسفارش بدین ۱۰۰ تا۱۰۰تا باید ثبت کنین نیازی نیس منتظربمونین محدودیتی هم نداره خاستید تهیه کنید درخدمتتون هستم میتونین پیام بدین واتساپ 09233578818