2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بی عرضم بهم میخوره تو چشاش نگاه کزدم ارزوی مرگشو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3956 بازدید | 119 پست
چون که خله بچم شوهرم نیس ک پسرمهمنم اصلا از این رفتار بچگانش خوشم نمیادبا مشاورم صحبت کردم گفت اصلا ...

خب چطوری اشنا شدید ؟ 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم پیشش خوابیدم گفت برو بیرون اتاق گفتم نه پیش هم بخابیم گفت میری یا من برم بعد بغلش کردم گفتم ببخشید منظوری نداشتم

گفت دیگه برام مهم نیست گفتم الان تصمیم نگیری عصبانی ای بیا بگیر بخاب عزیزم

گفت برات متاسفم گرفت خابید😐

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بچم شوهرم نیست پسرمه؟💔

🤣🤣🤣🤣تن فردوسی ت گور لرزید

خانما شوهرم رید بهم لطفا سوتی نگیرید حداقل ازم🥲😂

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

اونجایی که قبولش کردی یعنی خودت خواستی تو تمام شرایط کنارش بمونی!!! 

وقتی تحمل یکم سختی زندگیو نداشتی ازدواج نمیکردی

و الانم میتونی پا به پاش کار کنی میبینی که اون دارع تمام تلاشش رو میکنه توهم تلاش کن که نمیکنی منتظر بمون هیچکس یه شبه پولدار نشده اندک اندک 

الانم برو پیشش با اینکه ارزوی مرگش رو کردی بهت گفته زن و شوهر سر هیچی نباید جاشونو عوض کنن 

دلشو شکستی ب بدترین شکل

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

از طریق دوستم

گناه داره بهش محبت کن چرا ادیتش میکنی بعدش دلت نمیسوزه براش برو سرکار  اگه از این مردهای فحاش و بددهن بود خوب بود کار هم که میکنه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نههه عصبی بودم😭😭😭ما اگه پول گل داشتیم لباس میگرفتیم ک علم شنگه را نیوفته

یه لباس ارزش اینو داره؟ 

بخدا یه روز بدجور پشیمون میشی ولی فایده ندارع

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه لباس ارزش اینو داره؟ بخدا یه روز بدجور پشیمون میشی ولی فایده ندارع

😭😭😭😭