2777
2789

بحثمون شده بود طبق معمول دستش خالی بود خبر مرگش بیاد از مغازه اومد ی چی بهش گفتم گفت پول ندارم گفتم خب من چیکار کنم؟ گفت هیچی نخر! گفتم عه نبابا! کفت من چیکار کنم؟ گفتم همیشه جلو همه سر منو میکنی تو کو..م خجالت بکش خسته شدم دیگه گفت فلان جیزم دهن دخترخالتو شوهردخترخالت ک بخاطر تولد توله ی اونا با من اینطوذی میکنی چیکارت گردم؟ گفتم چرا بی پولی؟ گفت ایشالا من میمیرم ت راحت میشی تو چشاش نگا کردم گفتم ایشالا من از خدامه

اینو ک گفتم بغضش گرفت شروع کرد به گریه کردن بعد پنج دیقه رفت رو تخت بخابه منم رفتم بالشتمو با پتو برداشتم برم رو کاناپه گف کحا؟ گفتم رو کاناپه گفت یادت باشه زن و شوهر سر هیچی نباید جاشونو جدا کنن از هم

هیچی نگفتم اومدم بیرون ار اون موفع هم سه بار رفته دسشویی (شبا اصلا دسشویی نمیره) اونم مثل من خوابش نمیبره چیکار کنم؟🥲😭

الان از دلش درارم یا صبح؟

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری میدونم سختهولی دلم خیلی برای همسرت سوخت لطفا یکم درکش کن اون همه ی امیدش تویی

غلط کرده امیدش منم پدرمو دراورده بابی پولیاش

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

چقد خری حق کاملا با شوهرته

ینی من حقم نیست ی لباس بخرم؟؟؟