2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ

568 بازدید | 16 پست

کسی انجام داده واسه ابروهاش به نظرتون چطوره ؟ابروهام جاهای خالی داره دوست دارم انجام بدم دو دل هستم اخه بهتر از هاشور وسایه هست

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پیش مریم حمزه ای انجام دادم خیلی راضیم به نظرم حتما پیش کسی برید که خدایی نکرده مثل دوستان بعددا پشیمون نشید چون پاک کردنش هم خیلی دردسر داره

سالن خانم مریم حمزه ای هم از مواد درجه یک استفاده میکنن هم متدشون بسیار منحصر به فرد اصلا نه قرمز میشه نه رنگ بعد یه مدت پخش میشه نکات بهداشتی از همه لحاظ توی سالنشون رعایت میشه و مهمتر از همه رفتار محترمانه پرسنلشون که خیلی انرژی سالنشون رو خوب میکنه

تو سایتشون یه فرم داره اونو پر کنید ، 

هم مشاوره رایگان می‌گیرید ، 

هم تخفیف می‌گیرید ،

هم تو قرعه‌کشی‌های ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید 

https://maryamhamzei.com/ 

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

بگم یعنی؟ اشکال نداره اسم بیارم؟

چه اشکالی داره؟اگه دوس نداری نگو عزیزم.من خودم پارسال عید رفتم مامانیکو ازاده واسم هاشورزد ولی ترمیمو ک گف بیا نرفتم دیگه دوماهم نموند کااااامل پاک شد اصلا😏😏😏خواستم ببینم شما کجا رفتی.

علی و عسل زیبای مامان♥
چه اشکالی داره؟اگه دوس نداری نگو عزیزم.من خودم پارسال عید رفتم مامانیکو ازاده واسم هاشورزد ولی ترمیم ...

نه اونجا نرفتم زیتون رفتم الان یه سال و خورده ایه پاک نشده منم چون راضی نبودم ترمیم نرفتم

فاااااااااااال قهوه☕☕ تضمینییییییی
نه اونجا نرفتم زیتون رفتم الان یه سال و خورده ایه پاک نشده منم چون راضی نبودم ترمیم نرفتم

چه خوب ک پاک نشده..شاید موندگاریش از هاشور بهترباشه؟هان؟اگه اینجوری باشه منم برم میکرو بیلدینگ..من ابروهام پهن و خوش حالته ولی خیلی بی رنگه انگار طوسیه رنگ موی ابروم نه مشکی😁😁😁😁

علی و عسل زیبای مامان♥