2777
2789
عنوان

یعنی هرکی بینی عمل میکنه مث من میشه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان سختیش تا دو هفته اول هستاسی تاحالا به این فکر نکرده بودم میشه کتاب را بالا گرفت خونداون وقت فقط ...

دقیقا هفته ی اول تایم طلاییه که خیلی باید رعایت کنی خیلی 

بعد سبک تر میشه 

خواهش میکنم راحت باش جیگر🩷

اره باید اینکار رو کنم یا به قول اسی دراز کش بالا سرم بگیرمبرای من عمل پولیپ با انحراف هست

نه زیاد دراز نکش ورم می کنی 

توصیه دوستانه می کنم بعد کنکور عمل .کن 

چون بعد از عمل بینی مدتی تا ورم ها بخوابه دچار افسردگی میشی

اره چیزی نمیشه ولی بنظرم کنکور بده بعد چون اذیت میشی استرس عمل بینی استرس کنکور بنظرم جالب نیست

پولیپ دارم با انحراف عملم زیبایی نیست خیلی داره اذیتم می کنه مجبورم از من بود سال بعد تابستون عمل می کردم ولی پولیپ هام بزرگ هست

نه زیاد دراز نکش ورم می کنی توصیه دوستانه می کنم بعد کنکور عمل .کن چون بعد از عمل بینی مدتی تا ورم ه ...

پولیپ هام خیلی بزرگ هست مجبورم عمل کنم انحراف هم دارم و زده سینوزیت گرفتم از یک طرف هم دکتر گفته داره چشم هام رو ضعیف می کنه خارش شدید بینی با چشم هام اذیتم می کنه

پولیپ دارم با انحراف عملم زیبایی نیست خیلی داره اذیتم می کنه مجبورم از من بود سال بعد تابستون عمل می ...

چی بگم دختر قوی هستی پس برو تو کارش به زیبایی هم کنارش برو چون مال تو درمانی میتونی از بیمه استفاده کنی 

این نیز بگذرد....