2777
2789
عنوان

بیا تو هم واسم تعریف کن

247 بازدید | 9 پست

بچه که بودم هیچ چیزی واسم مهم نبود 

بهترین خوشحالیم خرید خوداکی بعد از مدرسه بود

که هراز گاهی پول توجیبی هامو جمع میکردم تا بتونم یه خوراکی بهتر و خوشمزه تر بخرم.

کم کم بزرگ شدم ارزوم بود پدرم اجازه بده از دوربینش استفاده کنم 

مواقع خاص میرفتم از دوستام عکس میگرفتم و بهشون میفروختم .

سال اخر دبستانم پدرم واسم یه کامپیوتر خرید همین شد اغاز خیلی از تجربیاتم ...

کم کم یاد گرفتم واسه هدف هام باید تلاش کنم ..

تحصیل تو همون رشته و همون شهری که میخواستم با همه ی سختی ها و همه ی شب بیداری هاش ....

همونجایی که پدرم گفت اگه میخوای این رشته را انتخاب کنی دیگه رو من حساب نکن و من انتخاب کردم چون علاقه داشتم ....

بین اون همه تلاش خونه  و ماشین مورد علاقمو خردیدم ....

اما همه ی ارزوهایی که بهشون رسیدم شد یه چیز عادی 

یه چیزی که انگار از همون اول بوده 

ولی درسته که عادی شدند اما اگه تلاش نمیکردم و بهشون نمیرسیدم یه عمر حسرت میشدند که فکرشون رهام نمیکرد...

اخرین چیزی که به دست اوردم ادم امن زندگیم بود ...

چیزی که هیچ وقت عادی نشد بلکه روز به روز واسم جذاب تر شد و هر روز واسه به دست اوردنش خدارا بیشتر شکر کردم...

میتونم بگم همه ی چیز های مادی زندگیت یه طرف ...

انسانی که پاشو تو زندگیت میزاره میتونه دنیاتو عوض کنه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقتون پایدار😍بهتره با همین تاپیک شیرین نی نی سایت رو ببندم برم بخوابم تا پرونده های طلاق و خیانت ب ...

🙂

ممنون

یه پسرچطور میتونه اینقدرررر دخترونه بنویسه🧐

میدونی نوشتن هم جنسیت داره با تک تک تاپیکات فهمیدم 🥱

چ خوبه ک تو رمان زندگی میکنی🌚

یابهتره بگم چ خوبه زندگیت رمانه 👽

باهمه سوالهای تو ذهنم فعلا شبِ سامان و ماهور و نگار و عمو و زنعمو و خواهرا و خواهرزاده و پدر ومادر و سعید و ....بخیر📝

سَر سَری ازقسمت رمان رد شدم فردا برم کارای دانشگاهمو بکنم میام میشینم میخونم بعد ب سوالای ذهنم پاسخ خواهم داد🫠

السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته 
یه پسرچطور میتونه اینقدرررر دخترونه بنویسه🧐میدونی نوشتن هم جنسیت داره با تک تک تاپیکات فهمیدم 🥱چ خ ...

چه جالب .

ممنون که وقت میزارین

خدا ببین منم از اینا میخام امیدوارم بفهمی

نمیدونم کی میفهمی

چجور بگم بفهمی

از اینا این این عا

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍

خوداکی نه و خوراکی 😃

موفق باشی و چه متن جالبی 

به به کیف کردم. 

ادم خوبه  ک به همه داشته ها و نداشته هات می ارزه. 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

موندگار باشین و سلامت

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید🌹

🌹این هم هدیه من برای شما🌹

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

خوداکی نه و خوراکی 😃موفق باشی و چه متن جالبی به به کیف کردم. ادم خوبه ک به همه داشته ها و نداشته ه ...

چه دعای زیبایی

ممنونم🌹🌹