2777
2789

من خیلی قارچ میشم و هرچی دارو مصرف میکنم یه ماه خوب میشم و دوباره برمیگرده. این سری از سیر استفاده کردم. تا سیر داخل واژن هست خوبم ولی وقتی درش میارم دوباره خارشم شروع میشه. دیشب یه حبه سیر رو کناره هاش رو با چاقو بریدم و گذاشتم . یکم سوختم ولی نزدیکای صبح ببخشید یه مقداری آب ازم خارج شد.

میشه اگه کسی میدونه راجع به درمان با سیر منو راهنمائی کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من شنیدم که برای عفونت خوبه تجربه نداشتم یه مدت استفاده کن اگه اذیت نمیشی شاید تاثیرداشته باشه

آخه تا گذاشتم تو واژن نمیدونم چرا دهنم بدجور بوی سیر گرفت این اذیتم میکنه. 

بعد میخوام بدونم کسی نتیجه گرفته که من تحمل کنم تا خوب شم

سركه و اب ازهمه بهتره تركيب كن بشين تو ش و يه مدت شيريني جات مصرف نكن ماست و خيار مصرف كن ميخاي توش ...

شنیدم سرکه برا عفونته و جوش شیرین برا قارچ . که متاسفانه برا من نتیجه نمیده

آخه تا گذاشتم تو واژن نمیدونم چرا دهنم بدجور بوی سیر گرفت این اذیتم میکنه.  بعد میخوام بدونم ک ...

متاسفانه عفونت قارچی یه بیماری شایع بین خانم هاست وچون واگیرداره وانتقال داده میشه ممکنه ازهمسران بهم منتقل بشه وباید درمان دوطرفه باشه به خاطرهمین هست که بهبودی کامل به دست نمیاد 

اب نمک ومحلول جوش شیرین ومحلول سرکه خوبه 

دوش واژینال هم بعدازدرمان باشیاف کلوتریمازول هفته ای یه بار استفاده کنین ورعایت بهداشت فردی انشاله بهترمیشین

برای سلامتی دخترم دعاکنید
بله خوب شدم مال عید بود. ولی بعدش فهمیدم باردار بودم البته سقط شد ولی اون موقع که استفاده میکردم بار ...

اخ عزیزم انشالله دوباره باردار شین 

ببخشید سوالاتم زیاده  

چند شب گذاشتین؟ سوزش نداشتین 

روش خراش دادین؟موقع بیرون اومدن اذیت نکرد