2777
2789
عنوان

شیرینی بهشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 29 پست
خدایا از این دغدغه ها بهم بده. الهی آمین دغدغه الانم کدوم دانشگاه قبول میشم. آخرش بیکار نمونم. باید ...

عزیزم هرچی ازخدا میخوای بهت بده فداتشم❤️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم بپرسم الان شغلتون چیه ؟ من خواستم حسابداری بخونم ولی دیگه تصمیم گرفتم روانشناسی بخونم نمیدونم ...

بله عزیزم،من خانه دارم درکنارش شیرینی پزی،حسابداری رشته ی پراز بازارشغلی هست من بخاطردخترم نمیتونم برم سرکار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دلم میخواد تلاشم نتیجه بده همین گاهی باید پاره شی و نشه واقعا عذاب اوره کاش درست شه

درست میشه عزیزدلم🌹

سلام عزیزم.خوب هستین‌.ببخشید یه سوال داشتم شما دانمارکی درست میکنید مدل اصلی شیرینی فروشی درست میکنید؟یا مدل حالت نون شیرمالی اینا میشه

من میخوام درست کنم ولی مدل اصلیش نیست.مثله شیرمال در میاد

سلام عزیزم.خوب هستین‌.ببخشید یه سوال داشتم شما دانمارکی درست میکنید مدل اصلی شیرینی فروشی درست میکنی ...

سلام عزیزم،برای اون مدل خمیرهزارلایه ازلوازم قنادی بگیر کرم بذاروسطش،دروغ چرا من خمیرهزارلا درست نمیکنم چون خیلی دنگ وفنگ داره

سلام عزیزم،برای اون مدل خمیرهزارلایه ازلوازم قنادی بگیر کرم بذاروسطش،دروغ چرا من خمیرهزارلا درست نمی ...

اهاان متوجه شدم..پس شماهم مدلی درست میکنید که بافتش مثله شیرمال میشه😋

من دو دل بودم امروز.اخر سر دونات درست کردم دیگه بیخیال دانمارکی شدم.انشالله سری بعد دانمارکی درست میکنم حتما.گفتم از شما سوال بپرسم .ممنونم ازت عزیزم🙏

به چه مناسبتی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عه تاپیک مال چند روز پیشه که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اهاان متوجه شدم..پس شماهم مدلی درست میکنید که بافتش مثله شیرمال میشه😋من دو دل بودم امروز.اخر سر دون ...

فداتشم عزیزم😘😘

باخمیرهزارلایه آماده ای خیلی راحته ولی اگرقرارباشه خودم خمیردرست کنم تنبلی میکنم😂😂

فداتشم عزیزم😘😘باخمیرهزارلایه آماده ای خیلی راحته ولی اگرقرارباشه خودم خمیردرست کنم تنبلی میکنم😂😂

زنده باشی عزیزم.

وای اره  حق داری 😂خمیرش زحمت داره.مثلا بخوایی مثله قنادی بشه.روغن مارگارین باید استفاده بشه.هزینشم زیادهه کلا.

کرمش راحته.ولی خمیز درست کردنش مدل بیرونی زحمت داره..