2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا از معلمام رفتن سرویس بهداشتی مدرسه که مخصوصِ معلما بود، منم یواشکی رفتم داخل سرویس، و صدای گوز در اوردم‌😂😂و فرار کردم

حالا اون یکی فکر میکرد کارِ این معلمه😂😂این یکی هم فکر می‌کرد کارِ اون معلمه 

وای کلاس هشتم که بودیم معلم قرآن ما سنش بالا بود و کلا به همه چی گیر میداد ما هم  نامردی نمی‌کردیم و اذیتش میکردیم یه بار کلا روش به تابلو بود با دو سه نفر از دوستام زدیم از کلاس بیرون(ته کلاس نشسته بودیم و در کلاس هم باز بود تازه توی کلاس هم سر و صدا)

خلاصه رفتیم توی حیاط و بازی میکردیم که دیدیم چندتا از بچه ها هم اومدن پایین😂😂 خلاصه حدودا ده دقیقه بعدش معلممون فهمیده بود و اومده بود توی حیاط دنبال مون میکرد که ببریم توی کلاس ما هم ما بین ماشینا معلما قایم می‌شدیم😂😂🤣🤣

ما دوران دبیرستان گوشی می‌بردیم مدرسه آهنگ میذاشتیم میرقصیدیمو اینا،یه روز صبح تازه رفته بودیم سرکلاس فقط بچه های اکیپ خودمون بودیم دبیر هم نیومده بود هنوز،داشتیم می‌زدیم رو میز و میرقصیدیم،یه دفعه ناظم مدرسه اومد داد و بیداد کردن که چه خبرتونه ما همه ساکت شدیم و سر به زیر یکی از دوستام که ناظم رو ندیده بود همچنان تا ۵ دقیقه داشت وسط کلاس می‌رقصید آخه هندزفری تو گوشش بود و اصلا متوجه حضور ناظم نبود ما هم هر چی صداش میکردیم نمیشندید اصلا😅😅😅😅😅

وای🤣🤣بعدش چی شد!!

هیچی دیگه ناظم چندتا محکم کوبید به در و بالاخره خانم خانما به خودش اومد،بعدشم پررو پررو بدون اینکه حرفی بزنه اومد نشست سرجاش😂😂😂یعنی هر وقت یادش میفتیم با دوستام ریسه میریم از خنده😂😂😂😂

وای🤣🤣بعدش چی شد!!

جالبیش می‌دونی چیه؟الان تقریبا ۱۳,۱۴ سال از اون روز میگذره،چند وقت پیش که با هم صحبت می‌کردیم یاد این خاطره افتادیم،میگه من هنوز آهنگی که تو گوشم میخوند و من میرقصیدم رو یادمه🤭🤭🤭😂😂😂

جالبیش می‌دونی چیه؟الان تقریبا ۱۳,۱۴ سال از اون روز میگذره،چند وقت پیش که با هم صحبت می‌کردیم یاد ای ...

🤣🤣

من کلا از دانش آموزای شیطون و پایه خیلی خوشم میاد ولی خودم در ظاهر دانش آموزی درسخون و ارومم😂

آرزومه معلم بشم دعام کن🥲