2777
2789
عنوان

رابطم بخاطر نفرستادن عکس لختی کات شد

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلایق هر چه لایق .تبریک میگم بهت 🌷🌷🌷🌷🫂🫂 که گرفتار فساد اخلاقی نشدی به خاطر بنده ی شیطان 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چقد ادم باید وقیح باشه ک اینطور بگه؟

مثبت نگاه کن همون اول رنگشو معلوم کرده این آشغال به دنبال ... بوده از این واضح تر؟! خوب بود چن ماهیا چن سال دیگه رنگ پس میداد؟!

کار خیلی خوبی کردی، اصلا عکس لخت ربطی به مذهبی بودن نداره حدود و مرز رابطه باید رعایت بشه

دقیقا

من واسه ی بدن خودم ارزش قائلم

بهشم گفتم من همسر عقدی تو نیستم که مسائل جنسیت بهم ربطی داشته باشه

دمت گرم دخترر😂

خوشحالم ک هنوز دخترای عاقلی مثل تو پیدا میشه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دقیقامن واسه ی بدن خودم ارزش قائلمبهشم گفتم من همسر عقدی تو نیستم که مسائل جنسیت بهم ربطی داشته باشه

آفرین خوب گفتی بهش ..تو بنده ی پاک خدایی نه بنده ی شیطان 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خیلی خوب کاری کردی ارزشت و حفظ کردی کسی که دنبال عکس گرفتن باشه و بخاطر عکس بخوادت یه ادم عوضی بیشتر نیس که بویی از دوس داشتنو انسانیت نبرده و مشخصه با هرکی میره تو رابطه فقط برا عکسه

بعد موقع انتخاب رشته من پا ب پاش کد رشته هارو نوشتمموقع وارد کردن بهش زنگ زدم سریع میخوندم براش تو م ...

ولش کن واقعا مشخص نیس چقدر ادم عوضی بوده ؟

حالا چه رشته ای میاری بنظرت😁

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...