2777
2789

شده یکی رو شدید بخوایین ولی بهش نرسید و بعد یک مدت خوشحال باشید 

الان حس میکنم بهتر از اون پسر دیگه تو دنیا نیست حس پوچی میکنم از درون دارم میپاچم می‌خوام ببینم میشه حالم خوب بشه یک روزی 

بگم سر مهریه با بابام بحث کردن بعد گفت نمیخوام اصلا بابامم بهش برخورد کلا بهمش زد بعدم که بهش زنگ زدم گفت نمیخوامت من خیلی مقصر بودم خیلی بچه بازی در آوردم ولی خب میشد بزارع با اینکه ۱۸ سالمه دفعه لوله تجربه میکنم خیلی چیزا رو نمیدونم

خانوادش خیلی سر چادری شدن باهام بحث میکردن سر اینکه جلو نامحرم مانتو بپوشم سر خیلی چیزا و من کلا برعکس چیزی بودم که میخواستم همش خودم رو مقصر میدونم

بعله

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی شده 

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

اخ اگه بدونی چه شانسی اوردیییییی.یکی از بندگان خاص خدایی ک این اتفاق برات افتاد.

حال دلم خیلی بده دارم منفجر میشم بخدا خیلی دوسش داشتم ولی خب خیلی بچه بازی در آوردم و ساز مخالف زدم خانوادش از من متنفر شدن

برو خداتو شکر کن خدا دوستت داشته بخاطر مهریه بهم خورده شخصیتش  رو نشون  داده

من ب عشقم رسیدم ولی طلاق گرفتیم 

الان میگم کاش همون موقع ک بابام مخالف بود موافقت نمیکرد

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.