2777
2789
پزشک خوبی هست ودر مقایسه باسایر پزشکای قلب همدان طبابت بهتری داره

الان که تهرانن من مطبشون رفتم جلسه اول

فقط مدارک ارمایشات دیدن معاینه نکردن فشارخون نگرفتن

بعد گفتش برو پنج ماه دیگه ببینمت

روال کاریشون اینه؟ بدون معاینه تو جلسه اول؟

الان که تهرانن من مطبشون رفتم جلسه اولفقط مدارک ارمایشات دیدن معاینه نکردن فشارخون نگرفتنبعد گفتش بر ...

نمیدونستم تهران مطب داره 

ولی نه اینطور نیست اتفاقا چون دقیق معاینه می‌کرد و وقت می‌ذاشت پرسش و پاسخ‌های دقیق و درستی داشت من از ایشون راضی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم تهران مطب داره ولی نه اینطور نیست اتفاقا چون دقیق معاینه می‌کرد و وقت می‌ذاشت پرسش و پاسخ‌ ...

عه پس عجیب بود واسم واسه من هولتر فشارخون نوشت جلسه اول هولتر دید دارو نوشت 

البته شرح حال دقیق گرفت سوال میپرسید

نمیدونستم تهران مطب داره ولی نه اینطور نیست اتفاقا چون دقیق معاینه می‌کرد و وقت می‌ذاشت پرسش و پاسخ‌ ...

یعنی قشنگ دقیق معاینه میکرد چک فشارخون گوش دادن صدای قلب و ریه اینا؟ من مشکلم هم دریچه هست هم اریتمی هم فشارخون ولی جلسه اول یه عالمه ارمایش هولتر اینا رو بردم بیشتر بررسی مدارک و گرفتن شرح حال بود

معاینه رو هر ۶ ماه ۶ ماه تعیین میکردن؟؟ واسه من واسه ۴ ماه دارو نوشته 

بله معاینه وانجام اکو ونوار قلب در مطب

من خوب بار اولمه رفتم خدایی دقیق شرح حال گرفت ازمایشاتم هولترمو همه رو دید تو پرونده نوشت

ولی خوب من ازمایشات هولترم خیلی. زیاد بود تعدادش جلسه اول درمانم بیشتر میدونی چیه حالت مصاحبه بود

بله ۴ ماه

واسه من عجیب بود راستش ار دکتر هم میترسم😄

واسه چهارماه دارو نوشته ولی گفتش ۵-۶ ماه دیگه بیاید ببینمتون

یعنی من داروهام تموم شه اگه یه ماه زودتر از وقتی که گفته برم دعوام میکنه؟؟ من فشارخونم بالاست و نوسان داره اریتمی طپش قلب که بماند

واسه من عجیب بود راستش ار دکتر هم میترسم😄واسه چهارماه دارو نوشته ولی گفتش ۵-۶ ماه دیگه بیاید ببینمت ...

نه عزیزم دعوا نمی‌کنه بسیار دکتر خوش برخوردیه  وقتی باهاش مواجه می‌شید سعی کنید اونچه رو که انتظار دارید ازش بخواید حتی بخواه که  معاینه کنه بخواه که اکو انجام بده به شخصه تجربه من اینه که وقتی که بیمار اطلاعات بالایی داره و کاملاً اشراف داره به بیماریش و به دکتر اطلاعات جامعی میده پزشک هم متوجه میشه که این بیماری که نمی‌تونه به راحتی دست به سرش کنه و این به مراتب خیلی بهتره تا اینکه حالت منفعل باشه

۴ ماه دارو نوشته واسم گفت پنج -شیش ماه دیگه بیاید ببینمتونیعنی اون یکی دوماه خودمون باید تمدید کنیم ...

اگه مشکلتون حاده و اذیت میشید بهتره بعد از اتمام دارو مراجعه کنید و میزان حساسیت رو نشون بدی که پزشک هم توجه بیشتری به شما داشته باشه

نه عزیزم دعوا نمی‌کنه بسیار دکتر خوش برخوردیه وقتی باهاش مواجه می‌شید سعی کنید اونچه رو که انتظار د ...

روم تمیشه خیلی استرسی هستم🙈🙈وقتی میرم مطب

شما ازش خواستین که معاینه انجام بده؟

نمیدونم چرا ازش میترسم😅

نه عزیزم دعوا نمی‌کنه بسیار دکتر خوش برخوردیه وقتی باهاش مواجه می‌شید سعی کنید اونچه رو که انتظار د ...

منم مفصل شرح حال دادم جلسه اول که رفتم

بعد من خیلی زیاد ازمایشات مدارک نتیجه هولتر اینا رو بردم که دونه دونه بررسی کرد نسخه ام نوشت چندتا توصیه کرد 

شرح حال هم گرفت تموم

بعد از در خارج شدم هنگ کرده بودم احه ویزیت قلب بدون معاینه مگه میشه به خودم گفتم شاید روند جلسه اول بخاطر مدارک زیادم اینجوری طی شده رو میزش هم پر از وسایل معاینه بود