2777
2789

به نظرتون چه رفتاری که انجام بدهید پسرتون باهاتون لجبازی میکنه طبق تجربه بگین پسرم چند روزی هست خیلی اذیتم میکنه مثل اینکه بخواد من را عذاب بده تا جلو چشمش هستم بهم نق میزنه من که میرم از دور میفهمم سریع بلند میشه همون کاری که سرش با من بحث می کرده را انجام میده چه خاکی از دست۰ش به سرم بریزم دیوونه شدم نمی تونم بفهمم علت این کارش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کاری کردی ک ازت بدش اومده !حرفی زده باشییا ناخواسته چیزی دیده باشه از رابطت با همسرت

جدی میگی؟همسرم خیلی نفهمه گاهی وقت ها جلو بچه ها یه حرکت اتی کوچیکی انجام میده منم خیلی عصبانی میشم یعنی مال اینه

جدی میگی؟همسرم خیلی نفهمه گاهی وقت ها جلو بچه ها یه حرکت اتی کوچیکی انجام میده منم خیلی عصبانی میشم ...

بنظرم اگه عشق ورزی جلوی بچه ها عادی نباشهو ناخواسته حرکتی ببینن میتونه موثر باشه 

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱

من پسر ۱۰ ساله دارم !  بچه های ۱۰ ساله نه کوچیکن و نه بزرگ و همین باعث سردرگمی اونا میشه و برای اینکه بازخورد خانواده رو بدونن که آیا اونو به چشم بچه بزرگ و بالغ نگاه میکنن یا نه به چشم بچه نگاه میکنن دست به اذیت و بر هم زدن نظم و قوانین میزنن و به نوعی حرص والدین رو درمیارن .شما به عنوان مادر سعی کنید بالغانه رفتار کنید و همواره در کنار فرزند ۱۰ ساله تون باشید ، باهاش دوست باشید ، بهش احترام بذارید ، از نقطه نظراتش استفاده کنید. و یه مورد دیگه از نظریه اصل تغافل استفاده کنید (سرچ کنید گوگل نظریه تغافل) یه سری از رفتارها و حرف های به ها رو ندید و نشنید بگیرید لزومی نداره به همه رفتارها و حرف های اونا واکنش نشان بدید ...

اگه الان با بچه تون خوب تا نکنید در دوره نوجوانی و بلوغ به مشکل بر میخورید