خب همون دیگه واسه بعضی ها از زیر هم چسبیده نیاز به فیلر و سابسیژن داره فیلر از اون کلاژن ساز ها مثل plla نه الانسه . تو فک کن این از زیر چسبیده تو هی لایه رویی رو بکن خب معلومه زیاد اثر نداره. عمیقه برای تو؟ واسه من چسبندگی نداره زیاد دکترا نگفتن سابسیژن
پول که جور میشه من حاضرم یه کلیه امو بدم 😂ولی دیدم با rf و اینا هم خوب شده اون نقاهت زیاد نداره ها
من زیاد راهاشو بلد نیستم دکترم رفت گفت مال تو زیاد قابل مشاهده نیستن این درمام ب نظرم پوستو نازک میکنن و باعث میشه لک و اینا بیفته ولی من همیشه ضد افتاب دارم تو هم بزن حتی وقتی به جاهای نزدیک میری کرم پودر و کرم های سنگین پوستو کلا خراب میکنن
ببین اینجا هیچی پیدا نمیشه تهس،بیان بهت بگن برو دکتر یا نمیدونم کنار بیا خوب نمیشه تازه این قیمت لیزر ها اینجا تهش،پنج میلیون باشه اون غیر ترکیبی ها . بازم به اون میگن زیاد خارج ایران قیمت لیزر ها خیلییییی گرون تره در حد چند هزار دلار ولی بازم دیدم که انجام میرن. خلاصه تو سایت ردیت اگه انگلیسی بلدی بزن اسکار آکنه اونجا ببین تجربه هاشونو میفهمی که خیلی بی،آث نیست اگه ترکیبی باسه درمان ها
خواهش میکنم درکل برو پیش دکتری که کار های ترکیبی انجام بده نه فقط یه نوع لیزر . من تهرانم احتمالا پیش دکتر توتونچی یا مریم نسیمی برم فک کنم جفتشون هیت علمی دانشگاه تهرانم هستن
مرسی تو هم . بلاخره یه چیزی نتیجه میده به پوستمون امید 😂 مثلا این دختره رو ببین. پیجش،هم هست این ۴ بار tca و co2 کرده و خیی خوب شده قبلا نیدلینگ هم کرده فک کنم ۸ جلسه ولی از اون نتیجه نگرفته ولی دیدم خیلی ها با همین میکرونیدلینگ هم نتیجه گرفتم