2777
2789
عنوان

بیاین دعا کنیم شوهرم از بیرون برنگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 41 پست
سلامبیا تاپیک بزن بگو طلاق گرفتی

نگرانشم آخه شوهرش کتکش میزد چند وقتم هست آنلاین نشده

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههههفقط میخوام اصغر بمیرهههه دلم آروم بگیرهمردک سگ جون هیچیشم نمیشه حتما الان داره دختربازی میکنه ...

چرا کاری که باید خودت انجام بدی رو می‌اندازی گردن خدا؟ تو هستی که باید اصغر رو از زندگیت حذف کنی نه خدا‌. یاعلی بگو و کارهای طلاق رو محکم ادامه بده و تمام 

مگه خدایی نکرده چپ و چوله ای که خودت نتونی خودت رو از این زندگی بکشی بیرون

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

میگم خدا بهت صبر بده تایپک هاتو خوندم شوهرت خوب نیست میگم تو همونی نیستی شوهرت رئیس شرکت بود عاشقت شده بود و شکاک بود یبار کتکت زد برات دسبند گرفت؟؟؟

مردی که عکس شخصی زنش رو برا دیگران میفرسته مرد نیست یه نر عوضیه

نگرانشم آخه شوهرش کتکش میزد چند وقتم هست آنلاین نشده

خبری ازش نیس؟ 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

خبری ازش نیس؟

نه بنده خدا حتی آنلاینم نشده

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

نه بنده خدا حتی آنلاینم نشده

از کجا متوجه میشی آنلاین نشده؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

از کجا متوجه میشی آنلاین نشده؟

چون نه تنها تاپیک نزده بلکه جواب هیشکی رو نداده