2777
2789
عنوان

خواستگارتون رو به خاطر خواستگارای بهتر رد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست
تا الان برام خوبم اومده ولی یا سنش خیلی بیشتر بوده با به خاطر بهتر رد کردم😂🤦‍♀️

خواستگار خوب کسیه که از هر نظر اوکی باشه نه اینکه بگی یکی۱۵سال بزرگتره یا یکی زشته ولی خوبه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه احتمال خواستگار بهتر هست شاید بیاد شاید نیاد من جای تو بودم به این زودی ازدواج نمیکردم ولی حال ...

اخلاقش رو نمیدونم اخه هنوز راضی نشدم که آشنا بشیم تو اخلاقش رو بشناسم

نه عزیزم خواستگار خوب هم بوده باز بینشون ولی من میخواستم برم دانشگاه بعد

خوب کردی کلی فرصت داری بعد۲۰بهترین سنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
همین آخری رو اگر نمی‌خوای بده به من !ولی من خودم نمیشینم خواستگار بیاد برم دانشگاه میرم تو خیابون فر ...

😐😂😂😂😂😂🤦‍♀️هممون اون ارشام تهرانی تو‌ذهنمون نمیزاره خوب تصمیم بگیریم 

ولی قیافه اینم خدایی خوبه😂😂😂

خب همون الان دودلم که اجازه بدم تا آشنا بشیم اخلاقش رو بشناسم یا نه الان ردش کنم

یبار باهاش قرار بزار صحبت کن اگه  بشین فکر کن اگه دیدی راضی نیستی که هیچی راضی بودی هم بیشتر همو بشناسید چون با یکی دوبار دیدن نمیشه که ازدواج کرد با طرف میخوای یه عمر زندگی کنی اگه بازم دو دل بودی که ولش کن کلا

یبار باهاش قرار بزار صحبت کن اگه بشین فکر کن اگه دیدی راضی نیستی که هیچی راضی بودی هم بیشتر همو بشن ...

خواهرش بهم پیاد داد گفت شمارتو‌ بهش بدم اشنا بشید گفتم من اینطور دوست ندارم

مادرش زنگ زد با مادرم حرف زد گفت اجازه بگیرید از پدرشون تا زیر نظر خودمون بیشتر آشنا بشن حالا منتظر جواب ما هستن🤦‍♀️

اره شاید همون قبول کنم آشنا بشیم.نمیدونم تا حالا به هیچکدوم از خواستگارام‌جدی نگاه نکردم این بکی انگار فرق داره

خواهرش بهم پیاد داد گفت شمارتو‌ بهش بدم اشنا بشید گفتم من اینطور دوست ندارممادرش زنگ زد با مادرم حرف ...

اره اشنا شو ولی اگه خوشت نیومد تموم کن نزار جدی شه کلا هم ۱۹ سالته هنوز خیلی وقت داری