2789
عنوان

کسی هست پادرد و ضعف شدید پا در هفته های اول بارداری داشته باشه.

| مشاهده متن کامل بحث + 29207 بازدید | 36 پست

سلام خانم میشه بگید شما بعد از هفت سال چطور باردار شدی؟من پیش دکتر بیوس رفتم  یکبار حامله شدم سقط شد و دیگه خبری نیست سه ساله منتظرم دکترا میگن برو ای یو ای ولی من دوست ندارم یکبار انجام دادم منفی شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام خانم میشه بگید شما بعد از هفت سال چطور باردار شدی؟من پیش دکتر بیوس رفتم  یکبار حامله شدم س ...

عزیزم من با ای وی اف باردار شدم

اتفاقا پیش بیوسم رفتم نتیجه نگرفتم

دخترمو تو ۶ ماهگی از دست دادم

یا امام رضا
من داشتم عزیزم و رفتم دکتر گفت طبیعیه

سلام میگم عزیزم من ماه قبل اقدام کردیم برا بچه همیشه ی روز قبل پری درد داشتم ولی الان ی هفته قبل پری درد دارم. سابقه معده دردم داشتم ولی الان شدید حس میکنم ورم معدس. 2روز دیگ موعدمه بنظرتون احتمال حاملگی هس؟ 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم