2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 42 پست
ماها تباهیم خواهر😂

اصل قضیه میدونی چیه؟؟😅

ما مهمون داشته باشیم شیرینی .کیک .حلوا .شله زرد یا این مدل غذا ها رو برا وقتی که مهمون اومد با چایی براش میاریم بعدش شام بعدش میوه نهایتا با میوه آجیل یا بستنی میاریم 

یعنی مهمون قشنگ موقع رفتن نفس نداره برا خدافظی😅😅😅

چشم براتون‌الان میفرستم ولی حتما درست کنین چون خیلی خوشمزه است

ممنونم از محبتتون

همیشه میگن خانم های ترک بهترین سلیقه و دست پخت ها رو دارند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل قضیه میدونی چیه؟؟😅ما مهمون داشته باشیم شیرینی .کیک .حلوا .شله زرد یا این مدل غذا ها رو برا وقتی ...

این مهمون من همیشه میگه میام خونه تون چند کیلو اضافه میکنم 😅😅😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خاگینه مغزدار 

مواد لازم 

تخم مرغ ۸ عدد 

ماست خاکه ای ۸ ق غ 

ارد الک شده ۸ ق غ

بکینگ پودر یک ساشه 

وانیل مقداری 

روغن مایع یا روغن زرد حیوانی  ۸ ق غ

زعفران کمی برای رنگی شدن مواد 

مواد لازم برای شهد 

شکر دو لیوان 

اب یک‌لیوان 

گلاب ۱ ق م

مواد میانی 

گردو خرد شده 

پودر دارچین و پودر گل سرخ یک ق و پودر قند یک قاشق و خیلی کم اندازه یک ق مرباخوری گلاب برای چیبیده شدن این مواد 

اول شکر واب و میزاریم رو گاز وقتی شکر حل شد خاموش میکنیم گلاب و میریزیم نیاز نیست شهد قوام بیاید یک جوش زد خاموش میکنیم میگزاریم کامل خنک شود 

تخم مرغ رو با وانیل با همزن خوب میزنیم بعد ماست و روغن را میریزیم با همزن دستی یا ویسک هم‌میزنیم در حد مخلوط شدن کافیست در ادامه ارد و بکینگ پودر را سه بار الک میکنیم و ارام ارام به مواد اضافه میکنیم خیلی ارام با ویسک هم‌میزنیم تا پف مایه نخوابد

حالا قالب رو با کره یا روغن جامد چرب کنید و یک کاغذ روغنی ته اش بندازین نصف مواد رو بریزین بزارین داخل فر ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه تا رویه ببنده بعد ۵ دقیقه دربیارین و مواد میانی رو وسط خاگینه بریزین و روشو با باقیمانده مواد خاگینه بپوشونین و بزارین به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه تا کامل بپزه.

وقتی از فر بیرون آوردین شهد خنک  رو روی خاگینه داغ بریزین و اجازه بدین شهد به خورد خاگینه بره سپس به ظرف مورد نظر برگردونین و به دلخواه تزئین کنید.

😂😂😂😂😂خونتون کجاست؟ من دلم مهمونی میخاد😅دلم گرفته

من کرجم

خواهش میکنم عزیزم خودتون صاحب سلیقه این براتون فرستادم عکسم فرستادم تا بیاد طول میکشه

به به عالیه 

هم دستور اومد هم عکسش 

معلومه حسابی خوشمزه هم هست