2777
2789

من از وقتی عروس اینا شدم خواهرش مدام بهم تیکه میندازه و مادرش از چهره تاهیکل و همچیم 

ایراد گرفتن و مورد تمسخر قرارم دادن پیش شوهرم

تااینکه به گوش من رسید و واقعا هرکسی بود بهش بر میخورد یه دعوا بدی کردم و گفتم مامان توهم ایراد داره 

خواهرتم فلان جاش فلانه

واقعا منم همچی میبنم ولی هیچوقت دلم نیمد دل ادما بشکنم ولی اینا ازعمد اینکارو کردن چون اصلا ادم زشتی

نیستم هیکلمم اونا لاغرن و من توپر هستم

به گوششون که رسید دعوای بد من بدتر سواستفاده کردن که ها ک و ن ش سو خت چه خود شیفته هست

واقعا بابد آدمهایی وصلت کردم  و پشیمونم😔

چون شوهرم دوسم داشت هی اومدن منو خراب کنن پیشش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه چرا باهاشون رفت و آمد میکنی ؟کلا قطع کن رفت و آمد رو

مادرش پشت تلفن پرش میکنه و روانم رو بهم میریزه

ومن خودمو زشت ترین ادم دنیا میبنم ازبس 

ناحق خرابم کردن

تنها راهش میدونی چیه قطع ارتباط و رفت و امد بسیار بسیار کم اگر ارامش زندگی و روانتون براتون مهمه با اینا زیاد رو در رو نشید که سمه واسه زندگیتون از بیخ میزنه ریشه های زندگیتون رو میخشکونه

تنها راهش میدونی چیه قطع ارتباط و رفت و امد بسیار بسیار کم اگر ارامش زندگی و روانتون براتون مهمه با ...

واقعا هروقت میرم خونشون بایه روان آسیب دیده بر میگردم

و کلی مشاور باشوهرم باید برم که حال روحیم خوبشه

واقعا هروقت میرم خونشون بایه روان آسیب دیده بر میگردمو کلی مشاور باشوهرم باید برم که حال روحیم خوبشه

نرید عزیز دل من مگه مجبورید؟ اصا رفت و آمد نکنید آرامش از همه چیز در زندگی مهم تره همین نبود آرامش و استرسه کع ادمو به هزار درد و مریضی دچار میکنه سالی پنج شش بار سر بزنید بهشون نه بیشتر دو ماه یه بار 

نرید عزیز دل من مگه مجبورید؟ اصا رفت و آمد نکنید آرامش از همه چیز در زندگی مهم تره همین نبود آرامش و ...

من سالی یکبار ۱۵ روز میبینمشون همون ۱۵ روز

باروحی اسیب دیده برمیگردم 

چون شهرشون دوره

مادرش پشت تلفن پرش میکنه و روانم رو بهم میریزهومن خودمو زشت ترین ادم دنیا میبنم ازبس ناحق خرابم کردن

اهمیت نده

دیگه خونشون نرو 

بگو دوست داری خودت برو؛ جایی که به من توهین بشه نمیرم

همیشه بهانه بیار

مدرسه بچه / بچه ام مریضه/امتحان دارم / بچه امتحان داره / مامانم مریضه / فلان جا دعوتم 

همیشه بهانه بیار

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

من سالی یکبار ۱۵ روز میبینمشون همون ۱۵ روزباروحی اسیب دیده برمیگردم چون شهرشون دوره

میرید کمتر بمونید خب مثلا سه روز ادمای سمی مغز خراب اینا فقط بلدن بین ادم دعوا راه بندازن بعد بگن زنت حساسه ما چیزی نگفتیم که

میرید کمتر بمونید خب مثلا سه روز ادمای سمی مغز خراب اینا فقط بلدن بین ادم دعوا راه بندازن بعد بگن زن ...

افرین دقیقا همین جمله به من میگن

جالب اینه وقتی مثل خودشون به شوهرم گفتم

مامانتم صورتش پیره و مامانش فهمید کلی ناراحت شد

ولی عروس ادم نیست ناراحت بشه میگن حساسه

مادرش پشت تلفن پرش میکنه و روانم رو بهم میریزهومن خودمو زشت ترین ادم دنیا میبنم ازبس ناحق خرابم کردن

وقتی مادرش پر میکنه رو رفتار شوهرت با تو،اثر میزاره مگه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
افرین دقیقا همین جمله به من میگنجالب اینه وقتی مثل خودشون به شوهرم گفتممامانتم صورتش پیره و مامانش ف ...

نه عزیزم اینا تنها هدفشون کوفت کردن زندگی به کام ادمه به خدا اصلا نه برو ببینشون نه بهشون اهمیت بده اینا مریضن مریض