2777
2789
عنوان

بیاین مشورت هدیه تولد شوهرم ب من

194 بازدید | 29 پست

خیلی اذیتم کرده قبلا مثلا کلی کمکش کردم ولی همه رو ندیده گرفته

بعدش بهم امروز ۵ داد هدیه تولد

گف هرچی دوس داشتی بخر براخودت

مثلا آدم شدم و اینا دیگه گذشته رو ولش کن

اولش خاستم گوشواره بخرم اما دیدم خودم باید ۴بزارم ک بشه ی بخیه خیلی سبک زیر یک گرم بخرم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندوقته دلم ی آباژور میخاد بنطرتون برم بخرم

شاید یک تومن بشه

بقیه شم ی سکه پارسیان بخرم

بعدا ک باز جم کردم.دوباره ی گوشواره بخرم

بهش گفتم بجاش سکه پارسیان بخر باشه پس انداز میگه نهفقط گوشواره بخرخب آخه من نهایت دو میتونم بزارم رو ...

بگو خودش هم بیاد برای خرید ،بزار بیاد ببینه با این پول نمیشه گوشواره خرید ،یا منصرف میشه یا یه مقدار دیگه روش میزاره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بگو خودش هم بیاد برای خرید ،بزار بیاد ببینه با این پول نمیشه گوشواره خرید ،یا منصرف میشه یا یه مقدار ...

میدونم نداره

۱۰۰چک داره دوروز دیگه

برو یه ادکلن خوشبو بگیر

بهم گف هرچی میخای بخر

گوشواره شد بخر

نشد لباس عطر هرچی میخای

ولی نمخام ولخرجی کنم

میگم بزار ی چیزی ک دوس دارم بخرم بقیه شو برم پارسیان بگیرم

از طرفیم میگم خنگ نباش

این پول فقط مال تویه

خرج خودت کن

اما داریم پول جم میکنیم قرون قرون

این از گلوم پایین نمیره ولخرجی کنم

بهم گف هرچی میخای بخرگوشواره شد بخرنشد لباس عطر هرچی میخایولی نمخام ولخرجی کنممیگم بزار ی چیزی ک دوس ...

اگر می دونی تا ماه دیگه میتونه بازم بهت پول بده صبر کن ،ماهذبعد گوشواره بگیر

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده