2777
2789
عنوان

یه چیز خوندم نمی‌دونم شوخی بود یا جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 47 پست
روز ۱۶ همیعنی مثلا اول ماه پریود شدی روز ۱۶ هم اون ماه

اهااااااا😂😂😂😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

ربطی ندارهههههه ولی میگن خود روز تخمک گذاری احتمال پسر ببشتره یا دختر دقیق نمیدونم‌ولی اقدام قبل و بعد تخمک گذاری یکم اثر داره حالا شاید یکی ۱۴هم تخمک گذاری داشت یکی ۱۳هم 

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور اینه از روز اول پریود بشماری تا روز ۱۶ وقتی پریود تموم شد اقدام کنی کسی تو پریودی اقدام نمیکنه ...

والا من مجردم و شوت😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
منظورش اینه 16روز بعد تاریخ پریودی دیگه .

اره گفتن بچه ها

ربطی ندارهههههه ولی میگن خود روز تخمک گذاری احتمال پسر ببشتره یا دختر دقیق نمیدونم‌ولی اقدام قبل و ب ...

اصلا روزش مشخص نیست .واسه من مثلا هجده روز بعد پریودی بود خودم از درد شکم می فهمیدم .به نظرم از فردی به فرد دیگه این زمان متغیر هست ولی بازم دلیل قطعی جنسیت نیست یه تئوریه 

نه دوست عزیزم اینجوری نیست 

احتمال بچه پسر یا دختر بیشتر میشه 

نه اینکه قطعا بچت مشخص بشه چیه 

تو دوران تخمک گذاری چون اوسیت ثانویه تو لوله رحمه زود تر با اسپرم ترکیب میشه و نوطفه به وجود میاد 

وقتی قبل یا بعدش باشه اسپرم دنبال اویست می گرده واسه همین دیر تر ترکیب میشن 

نمی دونم می دونی یا نه ولی اسپرم تشکل شده از x و y 

اگر به بچه  y برسه پسر میشه و y نسبت به x کوچیک تره و زود تر از بین میره

واسه همین وقتی اسپرم منتظر اویست هستش ممکنه y  هاشو از دست بده 

سعی کردم علمی شو توضیح بدم 💚

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

ببین از نظر علمی، تعیین جنسیت با خانمه نه آقا. شما توی دوره تخمک گذاری تخمکی آزاد میکنی که ممکنه دخت ...

بر عکس گفتی ها 🤔تخمک جنسیت نداره .ان اسپرم هست که دو ایکس و ایکس وای هست .نمره زیستت چند بود ؟من بیست گرفتم همه اش یادمه 😂

ببین از نظر علمی، تعیین جنسیت با خانمه نه آقا. شما توی دوره تخمک گذاری تخمکی آزاد میکنی که ممکنه دخت ...

با اقاست عزیز این علم و از کجا اوردین؟ محیط رحم خانمم هم‌باید یکم محیا باشه

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻