2777
2789
عنوان

توقعات بی‌جای خانواده همسر

234 بازدید | 17 پست

سلام(خلاصه می‌نویسم)

یکسال پیش همسرم تصادف سختی کرد و ورشکست کردیم،هزینه عمل و بلیط و ی بخشی از اقساط و بدهی هامون رو خانواده اش دادن،بعد ازون ک سرپا شدیم و خواستیم پولهاشونو برگردونیم قبول نکردن و گفتن وظیفه مون بوده و...

خلاصه من توی آپارتمان با خاهرای شوهرم زندگی میکنم،دوتا شون شاغلن و کارمندن، از ی نفر شنیدم بکوشم زده فلانی(خواهر شوهرم)میخاد از اول مهر بچشو بیاره ک من نگه دارم واسش....من خیلی جا خوردم و زورم اومد ک بدون اینکه حتا نظر منو بپرسم واسه من برنامه ریختن

خلاصه هنوز خودش چیزی نگفته اما حس میکنم همین فکرو داره و تصمیم گرفته...

اینم بگم سال قبل گاهی چند بار ک پرستارش نمیومد من بچشو میاوردم پیش خودم ....

شده کابوسم دیگه ،واقعا مطمعنم اگه نه بیارم بلوا ب پا میشه و تمام کارایی کر کردن ب رخ ما میکشن و آبرو ریزی میکنن

شما بگید توقع بیجا دارن یا بجا🧐

جاری منم از این 💩ها خورد

منم ۲روز که گفت ۷صبح بیا پایین فلانی رو نگه دار خوابه 

روز سوم اخمم رفت تو هم 

و دیگه نرفتم 

بهانه اوردم سرم درد میکنه بیرون کار دارم و ...

دلشاد هستم...💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عجیبه ‌که به خودت نگفتن رفتن به یکی دیگه گفتن

شاید فقط یه حرفی تو هوا زده به اون شخص مثلا گفته شاید بذارم پیش فلانی ولی اون پیازداغشو زیاد کرده اینطوری بهت گفته

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

یه غلطی کردن یه زمانی  بدای داداششون و پسرشون نجاتش دادن 

دیگه به تووربطی نداره بری نوکری توله سگاشونو کنی 

یه روزم نیار اوردن پیشت بد رفتار کن بچه دیگه بترسه نیاد 

دلشاد هستم...💍

فعلا که نیاورده

هر وقت آورد بگید که تمام وقت نمی تونید مسئولیت قبول کنید و یه وقتهایی که مشکل دارن شاید بتونید کمک کنید

از اون بهتر هم اینکه برای خودتون حداقل برای دو سه ماه توی همون ساعت برنامه ای مثل دوره آموزشی یا باشگاه بچینید و قبل از مهر برنامه تون رو شروع کنید

جاری منم از این 💩ها خوردمنم ۲روز که گفت ۷صبح بیا پایین فلانی رو نگه دار خوابه روز سوم اخمم رفت تو ه ...

واقعا سخته مسئولیت بچه

اونم این آدم ها ک کوچکترین چیزی بشه آبرو میبرن

والا باز خوبه موقع مشکل کمکتون کردن واسه ما که هربار مشکل واسه ما پیش اومد خودشون و زدن به کوچه علی چپ حتی یه زنگم نمیزدن بگن چی شد اصن مشکلتون حل شد یا نه.بعد اونوقت هر موقع خودشون گیر میوفتن خانوادگی جمع میشن مشکل حل کنن شوهر منم اول از همه صدا میکنن😐

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

والا باز خوبه موقع مشکل کمکتون کردن واسه ما که هربار مشکل واسه ما پیش اومد خودشون و زدن به کوچه علی ...

وای تو منی بخدا 

وقتی خونه می‌ساختیم کلا قهر بودن اوج نداری وام ضامن کلا نبودن

وقتی اومدیم خونمون ی جعبه شیرینی گرفتن ۴ ماه بعد اومدن نگو خودشون کار دادگاهی داشتن سند نیاز داشتن

هر وقت پول میخواستن اول همه ب شوهر خر من زنگ میزدن

خداروشکر ۵ ماهه قط ارتباطیم

والا باز خوبه موقع مشکل کمکتون کردن واسه ما که هربار مشکل واسه ما پیش اومد خودشون و زدن به کوچه علی ...

دقیقا

من همسرم یه بار حالش خیلی بد بود اون زمان من رانندگی بلد نبودم.با مادرش میخواست بره پیش یه دکتری که مادرش بلد بود.پدرشوهرم خونه بود حال پسرشم دید ولی نشست تو خونه شوهرم خودش رانندگی کرد.همیشه میگه خیلی دلش اون روز شکسته

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

دقیقا مثل خانوادهٔ الدنگِ شوهر من . 

موقع خوشی ها ما رو یادشون نیست و از ما قایم می کنن و موقع زحمت و حمالی و هزینه کردن ما می‌شیم داداشی که وظیفه اشه بهشون خدمت کنه. 

خدا لعنت شون کنه. 🤲

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘