2777
2789
عنوان

عکس این دوتا کیف مدرسه 4 میلیون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته کیف مهد چرت و پرت کوچیک همه بالای یه تومن بودن . حداقل تو تهران چیزی زیر یه تومن نیست همون ی ...

واسه سه نفر کیف خریدم چهار میلیون بچه هم نیستن یکی کلاس اوله یکی نهم یکی دوازدهم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

واسه داداشم و خواهرم و پسر خالم سه تا کیف خریدیم روهم شدن 4000 میلیون

بیا کیف واست بخرم ۲۰۰ هزار تومن‌.خب هنه قیمت هست ولی کیف ۲۰۰ تومنی فقط دو روز دوام میاره.

جنس خوب گرونه خاهر

یاشاسین آذربایجان💓✌

😵‍💫جدی میفرمایید؟؟من واسه پسرم بالنسیگا خریدم پارسال ۵ تومن.امسال شده همون ۸ تومن.و ازون بهتراشم ه ...

والا داداشم پارسال خرید 850 الان میگه مدلش و دوست ندارم سالم سالمه به قیمت نیست

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

عزیزم بهترین کیف ۱تومن نیست کیفی که ۱سال بخوای بره بالای۵تومنه

نه بابا داداشم خرید850 اخ نگفت چون مدلش و دوست نداشت عوض کرد 

بلورم باجی من 2100دادم کیف 1800کفش 1300مانتو. بقیه که میدونی

اره والا.فقط لباس فرم پسرم شد دو میلیون ۳۰۰.

کفشش رو از پاما گرفتم جنسشون خوبه ۶ تومن.

کیف هم که پارسال خریده بودم دیگه همونوبرمیداره.جنسش خوب بود.

یاشاسین آذربایجان💓✌

واسه داداشم و خواهرم و پسر خالم سه تا کیف خریدیم روهم شدن 4000 میلیون

مگه کجایین من رفتم برا برادر زاده ه هام بخرم رو هر چی رست میزاشتم بالای ۱ و ۵۰۰ بود اصلا قیمتا نجومی بود حتی کیف ۶ ملیونی داست می‌گفت وارداتیه کلا برگی برام نموند 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بیا کیف واست بخرم ۲۰۰ هزار تومن‌.خب هنه قیمت هست ولی کیف ۲۰۰ تومنی فقط دو روز دوام میاره.جنس خوب گرو ...

خواهر کرمانشاه قیمتاش مناسبه پارسال یه کیف خریدیم 850 آخ نگفته

مگه کجایین من رفتم برا برادر زاده ه هام بخرم رو هر چی رست میزاشتم بالای ۱ و ۵۰۰ بود اصلا قیمتا نجومی ...

کرمانشاه 

کرمانشاه

منم ول کنم بیام اونجا قیمتاتون چخ خوبه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌