2777
2789

کم میزاریم برای بچه ها هیچ وقت به موقعه براشون خرید نمیکنیم مثلا الان که نزدیک مدرسه هاس هیچ پولی نداریم که یه کیف و یکم وسایل مدرسه تهیه کنیم این حس دیوانه ام میکنه 

نمیدونم شاید فقط حس 

کاش هیج وقت بچه دار نمیشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر ما نیست 

ما تا میتونیم و درتوان هست برا بچه هامون سعی میکینم رفاه و هزینه کنیم ولی تقصیر ...ک توش زندگی میکینیم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من احساس میکنم دوباره داره مثل قدیم میشه ک اون زمانم همین شکلی بود اوضاع

نمیدونم الان حس حال خرید مدرسه دارن همه بچه ها ولی ما نمیخریم حتی پارسالم کیف مدرسه نخریدم براش پیش دبستانی فقط یه کیف گرفتم اونو استفاده میکنه دوتا بچه دارم پریود نشده بودم داشتم دیوانه میشدم خداروشکر امروز شدم توی خرج دوتاشون موندیم در صورتی که خرج اضافی براشون نمیکنیم 

تقصیر ما نیست ما تا میتونیم و درتوان هست برا بچه هامون سعی میکینم رفاه و هزینه کنیم ولی تقصیر ...ک ت ...

😭😭😭این حس اخر سر منو دق میده چرا من نادونی کردم کاش حسرت مادر شدن به دلم میموند تا حسرت خیلی چیزا دل بچه هام 

😭😭😭این حس اخر سر منو دق میده چرا من نادونی کردم کاش حسرت مادر شدن به دلم میموند تا حسرت خیلی چیزا ...

مگ چندتا بچه داری ؟تهران زندگی میکیند ؟

گرونی زیاده والا دلسوز تر از پدر مادر کسی نیست اینجوری نگو ان شالله اوضاع بهتر بشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

هنوزی چیزی نخریدم حتی اومدم از دیجی کالا ۴ قسطی بخرم که دیدم اونم پیش پرداخت میخواد

خب لوازم تحریر و چیزی که کهنشون شده بخر ۲ تومن بخری ۵۰۰ تومن بیشتر نمیشه

از اسنپ هم میتونی بخری اونم ۴ قسطه اس

سلام عزیزم تو فکر نباش خودت هم اذیت نکن من شوهرم کارمند ساده هم همین مشگل و چالش داریم تغریبا همه اینشکلین 

ولی دخترم این سوم سالی که کیفش می‌بره البته مراقب وکیفش بد نیست پسرم هم همینطور 

لوازم تحریر هم زیاد نمیخرم ۲مداد برا این ۱پاک کن ۱تراش و.......

منظورم اینه نیاز نیست خیلی بخری به اندازه نیازش 

درضمن من پول داشتم هم همین شکلی می‌خریدم بزار بچه‌ات یاد بگیرن چیزی که میشه استفاده کرد ببرن و استفاده کنند 

هرچند سخته ولی باید بدونن تو این زمونه این نیست هرچی بخوای میتونی داشته باشی 

خب لوازم تحریر و چیزی که کهنشون شده بخر ۲ تومن بخری ۵۰۰ تومن بیشتر نمیشهاز اسنپ هم میتونی بخری اونم ...

تو ضیح دادنش سخته همون ۵۰۰ تومنم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ندارم فعلا 

نمیدونم الان حس حال خرید مدرسه دارن همه بچه ها ولی ما نمیخریم حتی پارسالم کیف مدرسه نخریدم براش پیش ...

عزیزم زندگیا الان همین شده دخلو خرج ب هم نمیخونه غصه نخور خدا بزرگه انشاالله بعد مهر براش جبران میکنی حتما ک نباید روز اول مهر همچی داشته باشن