2777
2789
😂😂الان دغدغه ی شما لهجه و خروس زیر پتوی مردمه؟

خوشم نیومد به نظرم اینکع بیای نوشته کسی حالاهر چی باشه ببری زیر سوالو کامنت های بقیه رو  بخونی مسخره کنی خوب نی حاشیه سازی میشه 

لهجه داشتن ب خروس زیر پتو بردن دقیقا چ ربطی داره؟

خروس بردن زیر پتو یه تاپیک بود که استاتر اون تاپیک وقتی رپیلای میکرد منظورش متوجه نمیشدی 

مثال اون تاپیک زدم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این خوبه بعضیا یه جوری تاپیک میزنن نه عنوان رو میفهمم نه متنو میفهمم چی میگه🤣🤣🤣

اینم هست واقعا  مغز آدم درد میگیره  خب یکم ویرایش همه چیزو درست می‌کرد چی میشد!! 

خوشم نیومد به نظرم اینکع بیای نوشته کسی حالاهر چی باشه ببری زیر سوالو کامنت های بقیه رو بخونی مسخره ...

وای ن عزیزم مسخره چیییی 

دارم سوال میکنم ازتون ک شما هم مثل منین نمیفهمین؟؟؟ 

و تاپیک مثال زدم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بله  کلا نوشتار  با کلام فرق داره  براهمین میگن مسائل مهم رو هیچوقت با پیام با کسی درمیون نزارید چون ممکنه اصلا برداشتش ی چیز متفاوت باشه از جمله شما   سوءتفاهم خیلی داره نوشتار

خروس بردن زیر پتو یه تاپیک بود که استاتر اون تاپیک وقتی رپیلای میکرد منظورش متوجه نمیشدی مثال اون تا ...

اوکی ولی در کل نباید گویش اقوام و طرز بیانشونو مسخره کرد

مث اینه طرف مازنی میگه فِت کپی، تهرانی مسخره اش میکنه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بله کلا نوشتار با کلام فرق داره براهمین میگن مسائل مهم رو هیچوقت با پیام با کسی درمیون نزارید چون ...

دقیقا همینطوره

اوکی ولی در کل نباید گویش اقوام و طرز بیانشونو مسخره کردمث اینه طرف مازنی میگه فِت کپی، تهرانی مسخره ...

نه منظورمو اشتباه گرفتین عزیزم 

خواستم بگم طرف فارسی عادی که حرف میزنهه نمیفهمم 

گفتم لهجه داره

منظورم لهجه نبود😅خودمم شدم نینی سایتییی😂😂😂

نه منظورمو اشتباه گرفتین عزیزم خواستم بگم طرف فارسی عادی که حرف میزنهه نمیفهمم گفتم لهجه دارهمنظورم ...

🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا شد کامنتاتو هی میخوندم متوجه نمی‌شدم دقیقا چ منظوری داری

فن بیان خیلیا نابوده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸