بلوبررررری مدیر استارتر عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 86 عنوان همدان کیا زندگی میکنن کسی رو میشناسین کار باطل کردن انجام بده 241 بازدید | 26 پست همدان کیا زندگی میکنن کسی رو میشناسین کار باطل کردن انجام بده چیزی تو خونه پیدا کردم باید ببرم نشون بدم 1404/06/26 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طنازخوشگله عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 193 ول کن تروخدا اینا خرافاته چرت و پرت واسه آدمای بی فکر و احمق به وجود اومده کاربری دوست دو تا خواهره
بلوبررررری مدیر استارتر عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 86 ول کن تروخدا اینا خرافاته چرت و پرت واسه آدمای بی فکر و احمق به وجود اومده نه واقعا منم اعتقاد ندارم ولی چند بار تو خونه پیدا کردم مشکل ساز شده برام
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5274 هر چی پیدا کردی بریز تو آب روان بره، همینوقتی میری پیش یکی برات باطل کنه باز به اسمت جادو ثبت میشه، صد مدل جک و جونور بهت وصل میشه از چاله میفتی تو چاهسمتش نری یه وقت لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
طنازخوشگله عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 193 نه واقعا منم اعتقاد ندارم ولی چند بار تو خونه پیدا کردم مشکل ساز شده برام این باور خودته که باعث میشه اتفاق بیافته اگه بدونی چقدر ذهنمون قویه که کاربری دوست دو تا خواهره
طنازخوشگله عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 193 هر چی پیدا کردی بریز تو آب روان بره، همینوقتی میری پیش یکی برات باطل کنه باز به اسمت جادو ثبت میشه، ... خدایا شفا بده کاربری دوست دو تا خواهره
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5274 خدایا شفا بده بله موافقمخدا کسایی رو که بدون کمترین اطلاعات دخالت میکنن و به بقیه توهین میکنن رو باید شفا بده لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
طنازخوشگله عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 193 بله موافقمخدا کسایی رو که بدون کمترین اطلاعات دخالت میکنن و به بقیه توهین میکنن رو باید شفا بده اوه اوه ببین یه خرافاتی داره حرف از اطلاعات میزنه 😂😂😂 کاربری دوست دو تا خواهره
چشمم____عسلیی عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5036 ول کن تروخدا اینا خرافاته چرت و پرت واسه آدمای بی فکر و احمق به وجود اومده منم اعتقاد نداشتم. تا وقتی که دچارش شدم و دیگه روم نمیشه حتی بگم خرافاته
چشمم____عسلیی عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5036 ب قول دوستمون بنداز آب روون و ممکنه وقتی اب روون بردش یکمی حالت بد بشه چون داره پاکسازی میشه
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5274 اوه اوه ببین یه خرافاتی داره حرف از اطلاعات میزنه 😂😂😂 الان داری سعی میکنی عاقل و فهمیده بنظر برسی؟ گفتم که، تو مسائلی که درموردش اطلاعات نداری سکوت کنی بهترههم ارزشت رو پایین نمیاری هم بقیه رو آزار نمیدی عزیز غیرخرافاتی لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
طنازخوشگله عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 193 الان داری سعی میکنی عاقل و فهمیده بنظر برسی؟ گفتم که، تو مسائلی که درموردش اطلاعات نداری سکوت کنی به ... دلم نمیخواد سکوت کنم فشار بخور خرافات 😂 کاربری دوست دو تا خواهره
hanie241 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 4109 ول کن تروخدا اینا خرافاته چرت و پرت واسه آدمای بی فکر و احمق به وجود اومده حالا چون تو اعتقاد نداری یعنی خرافاته ؟ الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞
hanie241 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 4109 دلم نمیخواد سکوت کنم فشار بخور خرافات 😂 چرا میای همچین تاپیکی وقتی اعتقاد نداری؟! یه چشم نظر بخوری حالت جا میاد اعتقاد پیدا میکنی 😜 الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞