2777
2789

بچم شیر یکسالو نیمشه و خشکیه از دیروز که از خواب پاشده تا حالا فقط یبار ۱۲۰ سی سی شیر خورده هرکار میکنم نمیخوره نمیدونم چرا اینطورشده چیکار کنم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا کمکی بده بهش خب من صبونه سرلاک میدادم گاهی حریره فرنی تنوع بده شیر و بجا آب حساب کن نه وعده غذایی اصلی دیگه ماشالا بزرگ شده ۲سال باید از شیر بگیریش

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
بسشه دیگ یهویی راحتت کرده بهش غذا و ابمیوه بده

اخه خیلی کوچیکه هنوز یکسالو دوماهشه 

غذا هم خیلی کم میخوره

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
خب نخورهبچه یه سال و نیمه از شیرم بیفته مهم نیستغذا بده بهش هر وقتم دلش خواست شیر بده

اخه خیلی ضعیفه بهداشتم برده بودمش گفت شیرو نبتید قط کنی فعلا ...اونوقت از دیروز نمیدونم چرا اینطوری شده

اخه خیلی ضعیفه بهداشتم برده بودمش گفت شیرو نبتید قط کنی فعلا ...اونوقت از دیروز نمیدونم چرا اینطوری ...

عزیزم خود شیر اشتها رو کور میکنه

اول غذا بده بعد شیر

مولتی ویتامین و زینک هم اشتهای بچه رو زیاد میکنه. آهنم باید بخوره

مکملاش رو منظم بده

خب.. درست میشه.. بچه شیر مادرشم ممکنه دو روز به زور بخوره دوباره درست میشه

امیدوارم خیلی اعصابم خورد شده

شبم با گریه از خواب پاشده دلش شیر میخواس قشنگ متوجه بودم ولی نمیخورد اصلا دوساعت تمام گریه کرده آحر هیچی نخورد دوباره خوابید