2777
2789

بچها خیلی بده

اصلا به دلم ننشسته ولی داداشش تایپ منه 

منم تایپ اونم یعنی بیشتر به داداشش میام تا خودش 

موقعیت خیلی خوبیه ولی پسره اصلا به دلم نمیشینه 

خیلی حالم بده 🥲😭😭😭

.....

😂😂😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد مامان بزرگم افتادم. اونم دقیقا همین بوده سنش کم13سالشه بوده اون زمان. میان خاستگاریش میگه من از ...

😂😂😂😂😂

نیومد داداشه که اینا فقط پدر مادر اومدن اجازه بگیرن برا خاستگاری بعد قرار گذاشتن بیرون صحبت کنیم من اصلا دلم نمیخواد حتی صحبت کنم باهاش 

.....

😂😂😂😂😂نیومد داداشه که اینا فقط پدر مادر اومدن اجازه بگیرن برا خاستگاری بعد قرار گذاشتن بیرون صحب ...

ردش کن پس وگرنه اینجور همیشه جلو چشمته 

حالا یکی برعکس شما برای پسره رفتن خاستگاری روزی ک رفتن دختر ببینن   پسره از خواهر کوچیکه خوشش اومد. ب خانواده اش گفت. خانواده دختره هم قبول کردن