2777
2789
عنوان

کوتاه فکریه یا واقعا درسته

134 بازدید | 17 پست

لطفاً کاری کنید پربازدید بشه 

من چند تا تاپیک دیدم که خانوما بچه دار نمی‌خوام بشن چون میترسن ژن بد خودشون رو به بچه انتقال بدن

من خودمم این افکار رو داشتم وقتی دیدم بقیه بهش اشاره میکنن بیشتر میترسم

من خودم چشمام مشکل داره و فکمم مشکل داشت که از پدرم به ارث بردم چیکار کنممم 

الان غقذم و اینا رو میبینم فوق العاده نگران میشم که بچم مشکلات خودم رو نداشته باشه 🙁

نظرتون چیه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چه دغدغه های جالبی کاش منم مشکلات زندگیم از این چیزا بود نه چیزی که زندگی رو به کامم زهر کرده

بالاخره هر کی تو زندگی دغدغه ای داره دیگه 

قرار نیست مهمون ی دغدغه داشته باشیم

شاید از نظر منم دغدغه شما زیاد دغدغه بزرگی نباشه

بالاخره هر کی تو زندگی دغدغه ای داره دیگه قرار نیست مهمون ی دغدغه داشته باشیمشاید از نظر منم دغدغه ش ...

اره خب شاید،ولی به نظرت تا غر غره تو قرض رفتن و سر رسیدن چند تا چک درشت مشکل حساب میاد؟؟؟؟؟

اره خب شاید،ولی به نظرت تا غر غره تو قرض رفتن و سر رسیدن چند تا چک درشت مشکل حساب میاد؟؟؟؟؟

میگم ک عزیزم مشکل شما برای شما مسلما مهمه 

برای منم قسط و قرض هست اینم در کنارش هست 

مشکل چشمای من که هیچ وقت حل نمیشه چی ؟

لااقل شما می‌دونی که بالاخره روزی قرضات میدی

یعنی واقعا ویژگی های اخلاقی هم ارژیه؟

اره شدیدا. اختلالات رفتاری با کروموزوم بچه حمل میشن. و تو زندگیش وقتی ی اتفاق بیافته این اختلال بیدار میشه و خودشو نشون میده. البته میگن در زمانی که اقدام میکنی میتونن به صورت مصنوعی تون کروموزوم حامل را از بین ببرن. درست یادم نیست. مشاورم اینطور میگفت 

ببین عزیزم ، آدم بی نقص آفریده نشده ، این که صورت مسئله را پاک کنیم اشتباه بزرگتریه ، من هم یکی دو تا مشکل ارثی دارم ، یعنی حق حیات نداشته باشم،  باید همراه و کمک بچه ات باشی ، بهش اعتماد به نفس و عزت نفس بدی ، خدارو شکر هم علم اش هست هم پزشکش ، اگه خدایی نکرده فرزند آینده ات مشکلی داشت مثل کوه پشتش باش ، و سعی کن نقاط مثبت اش را پرورش بدی ، من تو بچگی عدم تمرکز داشتم ، خوب کسی متوجه نشد و گذشت ، الان دخترم هم همین مشکل را داره ، خودش که متوجه نمیشه و داره یه زندگی عادی انجام میده منم شب و روزم را گذاشتم با کلاس و پزشک و بازی تا مشکل اش برطرف بشه ، ولی حتی یک بار نگفتم کاش به این دنیا نیاورده بودمش ، سعی کن به بچه ات شادی رو هدیه کنی 

ببین عزیزم ، آدم بی نقص آفریده نشده ، این که صورت مسئله را پاک کنیم اشتباه بزرگتریه ، من هم یکی دو ت ...

آره قبول دارم 

ولی من واقعا بخاطر نقصی که داشتم زیاد اذیت شدم 

نگرانم فردا پس فردا بچم هم غصه بخوره 

آره قبول دارم ولی من واقعا بخاطر نقصی که داشتم زیاد اذیت شدم نگرانم فردا پس فردا بچم هم غصه بخوره

دقیقا مثل من ، ولی همین نقص ما رو تو بعضی زمینه ها قوی تر می کنه ، بالاخره این ذات زندگیه این مشکل نه یه مشکل دیگه ،  واین که همه ی اینها حدس هست ، انشاالله هیچ مشکل نداشته باشه ، موقع اقدام و بارداری به خدا توکل کن انشاالله بچه های سالم و صالح و پر روزی خدا بهت میده 

ببخشین خنده ام گرفت ، چیز خاصی نیست شما که اخلاقت را عوض کنی کم کم بچه هات هم خوب میشن

خداروشکر یکیم شاد بشه از اخلاق بد من😁😁😁

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔