2777
2789

ختم صلوات در ایتا

لایک کنید 

لینک بفرستم

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

منم صلوات میفرستم و دعا میکنم برای سلامتی و ظهور امام زمان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنیم؟

گروه ایتا برای ختم صلوات داریم 

در حد توان تون شرکت کنیذ

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

والا ما دعا میکردیم یه مدت و دعای فرج میخوندیم

ولی الان انقدر مردمو گرفتار کردن با این وضعیت اقتصادی که هر روز کارمون شده دعا واسه زنده موندن😐 و هر روز بدو بدو

آرامش نداریم

امام زمان بیاد توی جامعه ای که با جادوگری کارشونو پیش میبرن؟؟؟چه فایده اکثرا عوضین

یعنی چی دیر نشده ! یعنی قربونش برم آقا برا ظهورش منتظر دعایی ماهاست و دعانکنیم اقا که منجی عالم هستش ...

مردم باید آماده باشن 

دعا یعنی پذیرش عمومی جامعه

یعنی اعلام آمادگی ضمنی 

تا مردم نخواند سرنوشت شان تغییر نمیکنه

طبق آیه قرآن .

یعنی چی دیر نشده ! یعنی قربونش برم آقا برا ظهورش منتظر دعایی ماهاست و دعانکنیم اقا که منجی عالم هستش ...

ما تا وقتی که از ته دلمون امام زمان و نخوایم ایشون ظهور نمیکنن چرا؟ چون یازده امام قبل ایشون اومدن و مردم زمان خودشون یازده امام رو شهید کردن چون اگاه نبودن و فقط پی سود دنیایی خودشون بودن خدا هم اخرین حجت خودشو که غایب کرد برا حفظ جون امام و درس عبرت بشر بود که بفهمونه بیاین ببینین که اگ امام جامعه نباشه چه بلایی سرتون میاد بشر با دست خودش جنگ و قحطی و خشکسالی سیل و مریضی و به سر خودش اورد تا به نقطه ای برسه که از ته دل بگه بسه دیگ ما منجیمون و میخوایم البته اگر زودتر از این بلایا خودمون بفهمیم با عمل و دعا ثابت کنیم که خدایا اماممون و بفرس خدا خیلی زود ظهور و رقم میزنه 

امام زمان هم بارها در مکشفه هایی که با افراد خاص داشته گفته برای ظهورم دعا کنید 

واقعا بی سوادی . مهدویت و دلایل وجودی و ظهور رو بگیر بخون

ممنون از لطف شما 

ما کار مان همین هست

در سایت ..

و مدام آیات 

احادیث و‌روایات مهدوی رو تبلیغ میکنیم

یکی از آن ها سفارش موکد به دعا در روایات مأثوره

از اهل بیت هست به منظور فرج .

مثل این روایات 

در اخر الزمان همه هلاک میشوند ، جز کسانی که خدا آن ها را موفق به دعا برای فرج مولا کرده است .

و یا فرمایش خود حضرت که فرمودند 

خداوند را به عمه سادات قسم دهید که فرج ما را نزدیک گرداند .

به سلامت .