2777
2789
عنوان

ماهایی که بابا مون دوستمون نداشت

171 بازدید | 23 پست

چجوری میتونیم از پسر مردم انتظار داشته باشیم ؟؟🥲

وقتی هیچ وقت بابا پشتم نبود 

وقتی بابا یه قدم واسم‌برنداشت 

هیچ وقت واسش اررش نداشتم 

چطوری باید این هارا از بچه ی مردم بخام

‌‌‌

کاش بابای منم هیچوقت دوستم نداشتکاش انقدر خوب نبودکاش هیچوقت لوسم نمیکردکاش پشتم نبودکاااااش....کاش ...

عجب ! دوباره یکی پیدا شد تو تاپیک های حال بدی معکوس حرف بزنه !!!

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بابای منم هیچوقت دوستم نداشتکاش انقدر خوب نبودکاش هیچوقت لوسم نمیکردکاش پشتم نبودکاااااش....کاش ...

اگر یه مدتی خوب بود و الان دیگه نیست خیلی بهتر از منه شرایطت‌ حداقل یه خاطره‌ی خوب داری ازش

منی که حتی وقتی مریض شد دلم واسش نمیسوخت دلم واسه خودم میسوخت که از بچگی نداشتمش

‌‌‌

عجب ! دوباره یکی پیدا شد تو تاپیک های حال بدی معکوس حرف بزنه !!!

بخدا جدی میگم 120 روزه که بدترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم از غصه دارم خفه میشم تو واقعیت که با کسی نمیتونم درمیون بزارم اینجا گفتم خالی شم اگر باابام ب بود این 120 روز انقدر داغون نمیشدم عمرم رو عمرش باشه الهی.....خدا مارو ازین امتحان سخت بیاره بیرون

تورو جون عزیزترین کستون دعام کنین  

یه مهندس پزشک عاشقم  

اگر یه مدتی خوب بود و الان دیگه نیست خیلی بهتر از منه شرایطت‌ حداقل یه خاطره‌ی خوب داری ازشمنی که حت ...

متاسفانه الانم خوبه

به جون خودش و مامانم که عزیزترین ادمای زندگیمن بهت میگم کاش خوب نبود کاش انقد پشتم نبود 

تو نمیدونی دارم چی میکشم دارم با گریه تایپ میکنم

یه مهندس پزشک عاشقم  

چی شده مگه؟انشاءالله همه چیز خوب پیش بره

سلامت باشی

خیلی دعامون کن اونقدر شرایطم سخته که چندبار به خودکشی فکر کردم ولی دلم برای مامان بابام میسوزه.....حتی همسرم 

یه مهندس پزشک عاشقم