2777
2789
عنوان

فاز بيبي چك نواري مديكور چيه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز دیگه هم الان به مخم رسید مطمعن پریود شدی؟ 🤔 دقیقا مثل پریود بود خونریزیتون نکنه باردار باشی؟ ...

مثل پريودي بود فقط سه روز طول كشيد

هميشه ٧روزه بود كه احتمالا اونم واسه اينه كه ويتاگنوس نخوردم

روزي ٤تا ليوان زعفرون ميخورم😂

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
مثل پريودي بود فقط سه روز طول كشيد هميشه ٧روزه بود كه احتمالا اونم واسه اينه كه ويتاگنوس نخوردم رو ...

نکن مگه اقدام نیستی یه نی میخوام این وسط دودستی بکوبم تو سر خودم آخه چه کاریه معلوم شد چه گندیده زدی بارداری عزیزم مطمعنم حالا ببین این خط این نشون 🏹 چرا اینجوری کردی آخه سینه هات سفت نشده تکرر ادرار نداری 

نکن مگه اقدام نیستی یه نی میخوام این وسط دودستی بکوبم تو سر خودم آخه چه کاریه معلوم شد چه گندیده زدی ...

نه تا پريود نشدم كه زعفرون نخوردم

وقتي كه شدم خوردم 

نه بابا فكر نكنم باشم مثل خونريزي پريود بود 

پريود شدم امروز پاك شدم

پریود نشدی اون خونریزی برای بارداری بوده بدبخت بی بی چک مدی کور عکسشو داری بزار. بعد لیوان لیوان زعفرون اونم وقتی تو اقدامی. عزیزم دیگه از این اشتباها نکن خدای نکرده باردار باشی چی 

پریود نشدی اون خونریزی برای بارداری بوده بدبخت بی بی چک مدی کور عکسشو داری بزار. بعد لیوان لیوان زعف ...

تو پريود اگه زعفرون نخورم غش ميكنم

اما الان گفتي به شك افتادم خوبه فردا يه مارك ديگه بزارم با اينكه ١ درصد هم احتمال نميدم وليضرر نداره 

نه تا پريود نشدم كه زعفرون نخوردم وقتي كه شدم خوردم  نه بابا فكر نكنم باشم مثل خونريزي پريود ...

حالا ببین منم وقتی فکر کردم پریود شدم شروع کردم سیاه دونه عسل خوردن بدبخت تی نیم جلوی لانه گزینی شو گرفتم تو لوله لانه گزینی کرد. اما من رفتم سریع آزمایش خون دادم چون 3روز خونریزی واسه پریود کمه 

پریود نشدی اون خونریزی برای بارداری بوده بدبخت بی بی چک مدی کور عکسشو داری بزار. بعد لیوان لیوان زعف ...

كدوم؟

اونكه امشب گذاشتم؟

تو پريود اگه زعفرون نخورم غش ميكنم اما الان گفتي به شك افتادم خوبه فردا يه مارك ديگه بزارم با اينكه ...

عزیزم من میگم یه کله برو آزمایش مطمعنم بارداری بارداریم باید تحت نظر باشه چون خونریزی کردی. حالا حاله میندازه یا اینکه قشنگ مثبت میشه؟ 

حالا ببین منم وقتی فکر کردم پریود شدم شروع کردم سیاه دونه عسل خوردن بدبخت تی نیم جلوی لانه گزینی شو ...

يا خدا😢

منم میگم بارداری

نه بابا عمرا

خونريزيم مثل پريود بود البته يه روزش زياد بود دوروز ديگش كمتر بود ولي بود بلاخره

لانه گزيني مگه نميگن لكه

اين قشنگ خونريزي بود