2777
2789
عنوان

فاز بيبي چك نواري مديكور چيه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 68 پست
توام تو بارداري تييرويدت بهم ريخت؟

نه عزیزم من هورمونی زنانگیم بهم ریخت و کیست آوردم بعدش نمیدونم به خاطر این کیست بود یا چیز دیگه بارداری بعدی خارج رحم شد همون لوله ای که تخمدانش کیست داشت جنین لانه گزینی کرد. تروءیدت میخوای عود نکنه چای اصلا نخور آب یخ و سرد نخور خوب خوب میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم من هورمونی زنانگیم بهم ریخت و کیست آوردم بعدش نمیدونم به خاطر این کیست بود یا چیز دیگه بارد ...

لوله رو برداشتن يا نه؟

واقعا چرا ما بايد اينقد بدبختي بكشيم سر بچه بعضيا راحت ماه اول يا دوم باردار شن و سالم بيارن😒

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
لوله رو برداشتن يا نه؟ واقعا چرا ما بايد اينقد بدبختي بكشيم سر بچه بعضيا راحت ماه اول يا دوم باردار ...

نمیدونم والا من یه دختر دارم میدونی چیه سر دخترم اصلا از این چيزا سر در نمیاوردم برای همین همه چیز راحت بود تا رفتم سراغ تحقیق بارداری پوچ و بارداری خارج رحم همون بلاها سرم اومد تجربه خودمه که زیاد نباید به چیزی گیر بدیم و زیاد نباید خودمون و تو چشم بیاریم. من که خیلی اذیت شدم تو سال گذشته ایشالا خدا واست بهترینارو بخواد

نمیدونم والا من یه دختر دارم میدونی چیه سر دخترم اصلا از این چيزا سر در نمیاوردم برای همین همه چیز ر ...

اره واقعا موافقم بات

هرچي بيشتر سردربياري و تحقيق كني همونا سرت مياد واسه منم همينجور شد

خيلي رو اعصابه البته منم ماه پيش شوهرم ده تاشو خريد اضافه دارم خونه تا حوصلم سر ميرفت ميزاشتم 😂😂

جنون بیبی چک گرفتیم😂😂😂

هربار میام سایت دنبال تاپیک بیبی چک میگردم

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست
عزیزم الان رفتم دکتر گفت میتونی 3ماه دیگه اقدام کنی خیلی خوشحال شدم نمیدونم اقدام کنم یا نه 

اره حتما اقدام كن ايشالله سريع باردار ميشي و ايندفعه همچي خوب پيش ميره

منم والا از بارداري ترسيدم ولي چاره ديگه اي ندارم😓

جنون بیبی چک گرفتیم😂😂😂 هربار میام سایت دنبال تاپیک بیبی چک میگردم

منم همينطور

😂😂😂

اخرم اين بيبي چكا ديوونمون ميكنن و خلاص

منم همينطور 😂😂😂 اخرم اين بيبي چكا ديوونمون ميكنن و خلاص

میریم کنج تیمارستان سرمیدیم به دیوار و میگیم

نواری مواری بیبی چک قطره چکون منفیه منفیه مثبته لاوین رز آز خون بیبی بتاتیتر

تیتر تیتر تیتر😂😂😂😂

میریم کنج تیمارستان سرمیدیم به دیوار و میگیم نواری مواری بیبی چک قطره چکون منفیه منفیه مثبته لاوین ...

😂😂😂😂

میریم کنج تیمارستان سرمیدیم به دیوار و میگیم نواری مواری بیبی چک قطره چکون منفیه منفیه مثبته لاوین ...

باور كن تو عيد اينقد زن حامله ديدم تو فاميل كه الان واقعا خل شدم از فكر خيال

شما چندوقت اقدامي

باور كن تو عيد اينقد زن حامله ديدم تو فاميل كه الان واقعا خل شدم از فكر خيال شما چندوقت اقدامي

3سال و دوسقط و الان دیگه حامله نمیشم

یکی از همکارهام تو چهل سالگی ازدواج کرد.از خواستگاری تا الان که 6 ماهشه کلا شد یکسال...

هیچوقت حسادت رو نمیفهمیدم الان با همه وجودم حسود شده ام. هر وقت میبینمش گریه ام میگیره.

3سال و دوسقط و الان دیگه حامله نمیشم یکی از همکارهام تو چهل سالگی ازدواج کرد.از خواستگاری تا الان ک ...

منم حسود نبودم و هميشه شاكر

ولي واقعا نميتونم وقتي يكي رو ميبينم كه اينقد بدجنس و بي ذات راحت حامله شه دوتا دوتا بياره اونوقت من اندرخم يه كوچه

من شوهرم واريكوسل دارن البته ازمايشش خوبه خودمم كاملا سالم 

از حرف حديثا واقعا خستم تو خونه نشستن هم واقعا داغونم كرده