دخترخوشگلههستم مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 365 عنوان بالاخره بعد یکسال چت رابطه لانگ همودیدیم بیاید 242 بازدید | 22 پست خیلی پسر خوبیه 🥺از یک طرف خوشحالم بالاخره دیدنش از یک طرف ناراحت دیگه نمیبینمش☹️ خیلی ناراحتم چی کنم؟فهمیدم رابطه لانگ اصلا خوب نیست ☹️🥺 1404/06/26 | 11:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخوشگلههستم مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 365 واققعا خوب نیس چطور تحمل میکنی حالم خیلی بده ☹️☹️🥺ناراحتم
دختربهمنی۳۴ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5463 اگه تو فضای مجازی اشنا شدی هر کی اومد سمتت که ادم اشنا نمیشهصبر میکردی با همشهری اشنا میشدیچرا دیگه نمیبینیش
niianmi عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 859 ۲۱☹️ عزیزممممم الهی چه جوری باهم اشنا شدین کسی از خانواده هاتون در جریان هست مخالفت نکردن؟ منم قراره همین چند ماه اینده پارتنرم رو ببینم الان یه ساله تو رابطه لانگیم.. 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
دخترخوشگلههستم مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 365 عزیزممممم الهی چه جوری باهم اشنا شدین کسی از خانواده هاتون در جریان هست مخالفت نکردن؟ منم قراره همین ... تو اینستا خانواده من خبر ندارن.. اونم به خانواده ش گفت اول قرار بود خودش بیاد بعد مامانش و داداشش اومدن هتل گرفتن 😁 خیلی الان ناراحتم دیگه نمیبینمش
دخترخوشگلههستم مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 365 عزیزممممم الهی چه جوری باهم اشنا شدین کسی از خانواده هاتون در جریان هست مخالفت نکردن؟ منم قراره همین ... حس میکنم لانگ خیلیییی بده ☹️🥺
دخترخوشگلههستم مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 365 اون چند سالشه؟ شرایطش چطوره؟ ۲۱ هر دو هستیم ..دانشجو هست منم دانشجو
دخترخوشگلههستم مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 365 اگه تو فضای مجازی اشنا شدی هر کی اومد سمتت که ادم اشنا نمیشهصبر میکردی با همشهری اشنا میشدیچرا دیگه ... آره اینستا آشنا شدیم..چون شهر مون دوره نمیشه بیاد ببینه منو🥺 همشهری از کسی خوشم نیومد خب🥺
niianmi عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 859 تو اینستا خانواده من خبر ندارن.. اونم به خانواده ش گفت اول قرار بود خودش بیاد بعد مامانش و داداشش او ... عزیزم الهی ایشالا کی میخواد بیاد خواستگاری؟ اوم مامانش مخالفت نکرد؟ برا منکه مامانش مخالفت کرده مخالفت جدی چون غریبم 🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست
abr_barani عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 214 ۲۱ هر دو هستیم ..دانشجو هست منم دانشجو پسر ۲۱ ساله هیچی نداره.کار نداره.سربازی نرفته.چند سال باید منتظرش باشی؟ قصدتون ازذواجه؟