الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یجور توهین. میکنن ب من انگار چی گفتم بده از راه سالم میخام تامین شم؟ وگرنه منم میتونم هی بااینو اون ...
درکت میکنم حرفت درسته و حرف درست هم تو جامعه امروز مخالف زیاد داره به قوای تو شهری که همه کج راه میرم به آدم سالم میخندن ولی نباید از راه درست بیرون اومد به خاطر حرف و نصیحت های غلط و از رو عقده و جهت دار یه عده.همه آخرش به حرف درست میرسن حالا یکم دیرتر یا زودتر .دیر ورود داره ولی قطعا میرسم به حرف درست.هرچه قدر هم بخوان انکارش کنن.
والا یجور میگنفقط درس درس درس فک میکنن چخبره ن تو ازدواج قرار نیست اپولو هواکنی ن تو درس پول و همدم ...
دقیقا. من خیلی تو این سایت این حرفای درست شما رو زدم. ولی یه سری کلا دکمه انکارشون روشنه. و میخوان واقعیت و برعکس نشون بدن یا ازش فرار کنن.( البته حرفای جهت دار ) کاملا واضحه.